Link küldése Link küldése

Sikeres a nyugdíjas fürdőprogram – Még 1660 jegyre lehet regisztrálni
2018.09.14.


A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. a nyár elején a Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program segítségével 10 ezer darab ingyenes fürdőjegyet bocsájtott ki a nyugdíjasok számára. 8340 jegyet már kiváltottak, 6200-at fel is használtak, így még 1660 jegyet lehet igényelni.


Május 29-én kezdődött az ingyenes, sorszámozott úszó- és fürdőjegyek kibocsátása, a nyitás előtt sorban álltak a nyugdíjasok az Aquarius Élményfürdőnél. A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. az év elején sikeres pályázatot nyújtott be az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt, és a Magyar Szabadidősport Szövetség által kezelt Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Programhoz kapcsolódóan.

A program célja a sportlétesítmények szabad hozzáférés lehetősége biztosításának támogatása. A program kedvezményezettjei a lakcímkártyájuk szerint nyíregyházi illetőségű nyugdíjasok, akik az egész napos úszási, gyógyfürdőzési szolgáltatásokat az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben vehetik igénybe. A szolgáltató 10 ezer darab sorszámozott úszó és fürdőjegyet bocsájtott ki darabonként 1.200 forintos értékben a nyíregyházi nyugdíjasok részére.

November végéig még 1660 jegyre lehet regisztrálni

Podlovics Lajos a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője elmondta, eddig 8340 jegyet váltottak ki, 6200-at fel is használtak, és így még 1660 jegyre lehet regisztrálni. Ezt már csak november végéig lehet megtenni, de az is fontos, hogy a jegyeket csak december 20.-ig tudják felhasználni. A jegyeket az Aquarius Élményfürdő erre a célra kijelölt pénztárában lehet igényelni, és átvenni. A jegyek kibocsátása regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz az igénylőnek fel kell mutatnia a személyi igazolványt, a lakcímkártyát és a nyugdíjfolyósítási törzsszámigazolást.

A jegy különdíjas szolgáltatásokra nem jogosít, azt csak az igénylő, a jegyhez regisztrált nyugdíjas használhatja fel személyesen, át nem ruházható. A szolgáltatás igénybevételénél a jegy jogosult beváltója a pénztárosnak személyi igazolvánnyal köteles igazolni személyazonosságát, és az igényelt papír alapú jegyet köteles leadni a pénztárosnak, aki érvényteleníti és bevonja azt.

 

Szoboszlai Tibor

Fotók: Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Korcsolyaoktatást is tartanak a Nyíregyházi Jégpályán

Az oktatásra kortól és nemtől függetlenül mindenkit szeretettel várunk!

Sokat spórolhat, ha jól szigetelt az otthona - Akár 50 százalékos megtakarítás is elérhető

Akár negyven-ötven százalékos megtakarítás is elérhető egy családi ház teljes leszigetelésével.

Kívánjon valamit ma este - Intenzív csillagzápor várható szombaton éjszaka

1833-ban egy óra leforgása alatt mintegy 200 ezer hullócsillag tűnt fel az égen.

Napsütéses szombat november közepén - Mintha tavasz lenne

A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű.

Megmaradt a kedvezményes lakásáfa bizonyos ingatlanoknál

2023 végéig meghosszabbította a kedvezményes, 5 százalékos áfakulcs alkalmazását.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!