Link küldése Link küldése

Sikeres a nyugdíjas fürdőprogram – Még 1660 jegyre lehet regisztrálni
2018.09.14.


A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. a nyár elején a Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program segítségével 10 ezer darab ingyenes fürdőjegyet bocsájtott ki a nyugdíjasok számára. 8340 jegyet már kiváltottak, 6200-at fel is használtak, így még 1660 jegyet lehet igényelni.


Május 29-én kezdődött az ingyenes, sorszámozott úszó- és fürdőjegyek kibocsátása, a nyitás előtt sorban álltak a nyugdíjasok az Aquarius Élményfürdőnél. A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. az év elején sikeres pályázatot nyújtott be az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt, és a Magyar Szabadidősport Szövetség által kezelt Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Programhoz kapcsolódóan.

A program célja a sportlétesítmények szabad hozzáférés lehetősége biztosításának támogatása. A program kedvezményezettjei a lakcímkártyájuk szerint nyíregyházi illetőségű nyugdíjasok, akik az egész napos úszási, gyógyfürdőzési szolgáltatásokat az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben vehetik igénybe. A szolgáltató 10 ezer darab sorszámozott úszó és fürdőjegyet bocsájtott ki darabonként 1.200 forintos értékben a nyíregyházi nyugdíjasok részére.

November végéig még 1660 jegyre lehet regisztrálni

Podlovics Lajos a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője elmondta, eddig 8340 jegyet váltottak ki, 6200-at fel is használtak, és így még 1660 jegyre lehet regisztrálni. Ezt már csak november végéig lehet megtenni, de az is fontos, hogy a jegyeket csak december 20.-ig tudják felhasználni. A jegyeket az Aquarius Élményfürdő erre a célra kijelölt pénztárában lehet igényelni, és átvenni. A jegyek kibocsátása regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz az igénylőnek fel kell mutatnia a személyi igazolványt, a lakcímkártyát és a nyugdíjfolyósítási törzsszámigazolást.

A jegy különdíjas szolgáltatásokra nem jogosít, azt csak az igénylő, a jegyhez regisztrált nyugdíjas használhatja fel személyesen, át nem ruházható. A szolgáltatás igénybevételénél a jegy jogosult beváltója a pénztárosnak személyi igazolvánnyal köteles igazolni személyazonosságát, és az igényelt papír alapú jegyet köteles leadni a pénztárosnak, aki érvényteleníti és bevonja azt.

 

Szoboszlai Tibor

Fotók: Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Az én könyvtáram – Szakmai napot szerveztek a Móricz Zsigmond Könyvtárban

Február 1-jén indult a „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” EFOP-os projekt.

Baleset Sóstóhegyen – Elveszítette uralmát egy sofőr járműve felett, kerítésbe rohant

Kerítésnek csapódott egy személygépkocsi Sóstóhegyen, jelentős az anyagi kár.

Nyíregyházi tanulmányúton vettek részt Lembergből érkező turisztikai szakemberek

Június végén Lembergbe, egy nagyszabású turisztikai workshopra kapott meghívást városunk.

Totálkárosra égett egy személygépkocsi, a két fiatal még időben elhagyta a járművet

Szombat hajnalban Felsősima és Kálmánháza között két fiatal lesodródott az útról.

Így alakul az Egyenlő Bánásmód Hatóság október havi ügyfélfogadása

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság az emberi méltóság garanciális intézménye.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!