Link küldése Link küldése

Sikeres a nyugdíjas fürdőprogram – Még 1660 jegyre lehet regisztrálni
2018.09.14.


A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. a nyár elején a Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program segítségével 10 ezer darab ingyenes fürdőjegyet bocsájtott ki a nyugdíjasok számára. 8340 jegyet már kiváltottak, 6200-at fel is használtak, így még 1660 jegyet lehet igényelni.


Május 29-én kezdődött az ingyenes, sorszámozott úszó- és fürdőjegyek kibocsátása, a nyitás előtt sorban álltak a nyugdíjasok az Aquarius Élményfürdőnél. A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. az év elején sikeres pályázatot nyújtott be az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt, és a Magyar Szabadidősport Szövetség által kezelt Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Programhoz kapcsolódóan.

A program célja a sportlétesítmények szabad hozzáférés lehetősége biztosításának támogatása. A program kedvezményezettjei a lakcímkártyájuk szerint nyíregyházi illetőségű nyugdíjasok, akik az egész napos úszási, gyógyfürdőzési szolgáltatásokat az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben vehetik igénybe. A szolgáltató 10 ezer darab sorszámozott úszó és fürdőjegyet bocsájtott ki darabonként 1.200 forintos értékben a nyíregyházi nyugdíjasok részére.

November végéig még 1660 jegyre lehet regisztrálni

Podlovics Lajos a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője elmondta, eddig 8340 jegyet váltottak ki, 6200-at fel is használtak, és így még 1660 jegyre lehet regisztrálni. Ezt már csak november végéig lehet megtenni, de az is fontos, hogy a jegyeket csak december 20.-ig tudják felhasználni. A jegyeket az Aquarius Élményfürdő erre a célra kijelölt pénztárában lehet igényelni, és átvenni. A jegyek kibocsátása regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz az igénylőnek fel kell mutatnia a személyi igazolványt, a lakcímkártyát és a nyugdíjfolyósítási törzsszámigazolást.

A jegy különdíjas szolgáltatásokra nem jogosít, azt csak az igénylő, a jegyhez regisztrált nyugdíjas használhatja fel személyesen, át nem ruházható. A szolgáltatás igénybevételénél a jegy jogosult beváltója a pénztárosnak személyi igazolvánnyal köteles igazolni személyazonosságát, és az igényelt papír alapú jegyet köteles leadni a pénztárosnak, aki érvényteleníti és bevonja azt.

 

Szoboszlai Tibor

Fotók: Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Tűzifaosztás és rezsicsökkentés – Segíti a hátrányos helyzetű családokat az önkormányzat

Még december elején megkezdődött a szociális tűzifaosztás Nyíregyházán.

Szálló por – Tovább romlott a levegő minősége Nyíregyházán

Emelkedett a szálló por levegőben mért koncentrációja az elmúlt napokban Nyíregyházán.

Elítélte a bíróság a vadakat elejtő férfit

Gyorsított eljárásban ítélték el H. J. vádlottat.

Továbbra is napsütésre számíthatunk, a ködös részeken is melegszik az idő

Kedden is általában napos, száraz időre számíthatunk.

Folytatódnak a faápolási munkálatok Nyíregyházán – Az Eötvös utca következik!

Február 19-től az Eötvös utcán folytatja a NYÍRVV Nonprofit Kft. a faápolási-ifjítási munkálatokat.

16-65 évesek figyelem! – Térítésmentes informatikai képzés indul a könyvtárban

Ismét megszervezik a térítésmentes informatikai képzést Nyíregyházán.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!