Link küldése Link küldése

Rangadó előtt a Szpari női csapata - veretlen az együttes a bajnokságban
2018.09.20.


Egyre több lány próbálja ki a sportágat. 


 Rangadót játszik szombaton a Nyíregyháza Spartacus női labdarúgó csapata. Az együttes az Airnergy-t fogadja, és az eddigi legnehezebb meccs vár a mieinkre. A Szpari három győzelemmel az első, a vendég gárda az ötödik helyen áll a tabellán, mindössze egy vereséggel.

- Az Airnergyvel eddig mindig szoros mérkőzéseket vívtunk, tavaly rendre a hazai csapat győzött. Hasonló játékerőt képviselnek mint mi, de szeretnénk folytatni azt a jó sorozatot melyet elkezdtünk – mondta Makay Robin vezetőedző, Nyíregyháza Spartacus

A Szpari női csapatának kerete több helyen változott nyáron. Kelemen Anett új igazolás, a belső védő kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott az első három meccsen. Szerinte a csapat egyik legnagyobb erénye, az egység.

- Nagyon jó a közösség, edzéseken kívül is sokat vagyunk együtt. Nekem kicsit furcsa volt átállni az elején a nagypályás játékra mert futsalozom, de gyorsan megszoktam – mondta Kelemen Anett játékos.

Az együtteshez több fiatal labdarúgó is érkezett, és három korosztályos csapatot is indított a bajnokságban a klub. A 16 éves Czvik Zsanett és testvére Fehérgyarmatról jár rendszeresen edzésekre.

- A testvérem szólt, hogy van női foci edzés, és mi lenne ha kipróbálnánk. Nagyon megszerettem, bár a fiúk még most is minden nap rácsodálkoznak, hogy focizok - mondta Czvik Zsanett játékos.

Az Airnergy elleni női NB-II-es bajnokit szombaton rendezik A találkozót az eredetileg tervezettnél egy órával korábban, 16 órától kezdik az NYVSC pályán. A szintén a Keleti csoportban szereplő Nyírség NSC a negyedik helyen áll a bajnokságban, és a hétvégén Szolnokra látogat.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Győzelem Újpesten - jó játékkal nyert a Fatum Nyíregyháza idegenben

Több jó egyéni teljesítmény is volt a csapatban

Győzelem Bécsben - Fucsovics Marci jól kezdett az ATP 500-as versenyen

A nyíregyházi teniszező hátrányból fordított

Ezrek a lelátón - végérvényesen visszatért a salakmotor a megyébe!

Nemzetközi mezőny a versenyeken, lengyel, cseh, ukrán, bolgár és a legjobb magyar riderekkel

Vereség Kaposváron - a Szpari sem tudta megállítania somogyiakat

A 13. fordulót rendezték a labdarúgó NB-II-ben

NYKC - Tovább kell várni az első hazai győzelemre

A Balmazújváros elvitte az egyik pontotImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!