Rajt előtt a Kölcsey


2017.02.17.


A hétvégén megkezdődnek a küzdelmek a női kézilabda NB-II-ben is. A nyíregyházi Kölcsey DSE a negyedik helyről várhatja a bajnoki folytatást. A csapat vasárnap a Mezőkeresztest fogadja.


 Mivel a Continental Arénában rendezvény lesz, így a Tiszavasvári úti Zrínyi tornacsarnokban kezdi a tavaszi szezont a Kölcsey DSE NB-II-es női kézilabda együttese. A felkészülés jól sikerült, így a Mezőkeresztes ellen győzelmet vár tanítványaitól Hadobás István. Egy jó rajt lendületet adhat, a célkitűzés ugyanis a dobogós helyek egyikének megszerzése.

- Mindkét együttesemtől érmet várok. A junioroktól a legfényesebbet, de a felnőttekkel is szeretnénk dobogós helyen zárni. A csapategység jó, a felkészülés jól sikerült, így optimistán várom a szezont. Az első meccs után még sok következik, de egy jó rajt nagy lökést adhat – mondta Hadobás István a Kölcsey DSE edzője.

A junior gárda felkészülése zökkenőmentes volt, a HUN-IOR Kupán is jól szerepeltek a nyíregyházi lányok, legutóbb pedig az egykori kölcseys, Kulcsár Anita emlékére rendezett szerencsi emléktornán is az első helyen végzett a csapat. A felnőtt keret munkáját több betegség is nehezítette, illetve felkészülési mérkőzésekre nehéz volt ellenfelet találni a megyében, így van meccshiánya a csapatnak. A keretben nem volt változás a téli szünetben, így a Mezőkeresztes ellen azok léphetnek pályára, akik ősszel is játszottak. Az első bajnoki meccs vasárnap 14.30-kor kezdődik.

Dankó László

« vissza

TOP24
Legfrissebb hírek videóval
Programajánló
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Izgalmas döntő

Bajnok lett a junior kosárcsapat!

Fontos meccsek a Bozsiknál

Az U14-es csapat legyőzte a Kaposvárt

Sporttalálkozó szépkorúaknak

Ezúttal is több sportágban lehet nevezni

Két számban is országos csúcs!

Jól szerepeltek a Nyírsenior 97 SE úszói Hódmezővásárhelyen

Irány a nemzetközi porond!

A MEVZA-ligában és a Challenge Kupában indulhatnak a röplabdások

Bokszedzés az iskolában

Nyíregyházán járt Erdei Zsolt

Ezt olvasta már?
X
Bombariadó a törvényszéken
Az online sajtóban megjelent állításokra a Nyíregyházi Törvényszék a következőket közli.
Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Impresszum Írjon nekünk
© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!