Link küldése Link küldése

Rajt előtt a Kölcsey
2017.02.17. Mivel a Continental Arénában rendezvény lesz, így a Tiszavasvári úti Zrínyi tornacsarnokban kezdi a tavaszi szezont a Kölcsey DSE NB-II-es női kézilabda együttese. A felkészülés jól sikerült, így a Mezőkeresztes ellen győzelmet vár tanítványaitól Hadobás István. Egy jó rajt lendületet adhat, a célkitűzés ugyanis a dobogós helyek egyikének megszerzése.

- Mindkét együttesemtől érmet várok. A junioroktól a legfényesebbet, de a felnőttekkel is szeretnénk dobogós helyen zárni. A csapategység jó, a felkészülés jól sikerült, így optimistán várom a szezont. Az első meccs után még sok következik, de egy jó rajt nagy lökést adhat – mondta Hadobás István a Kölcsey DSE edzője.

A junior gárda felkészülése zökkenőmentes volt, a HUN-IOR Kupán is jól szerepeltek a nyíregyházi lányok, legutóbb pedig az egykori kölcseys, Kulcsár Anita emlékére rendezett szerencsi emléktornán is az első helyen végzett a csapat. A felnőtt keret munkáját több betegség is nehezítette, illetve felkészülési mérkőzésekre nehéz volt ellenfelet találni a megyében, így van meccshiánya a csapatnak. A keretben nem volt változás a téli szünetben, így a Mezőkeresztes ellen azok léphetnek pályára, akik ősszel is játszottak. Az első bajnoki meccs vasárnap 14.30-kor kezdődik.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriábanImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!