Link küldése Link küldése

Rájátszás előtt a kosarasok - a Vasas ellen kezd a Blue Sharks az NB-I/B-ben
2018.04.17.


 A harmadik helyen zárta az alapszakaszt a Nyíregyháza Blue Sharks. A férfi kosárlabda együttes a rájátszásban a Vasassal találkozik majd. A párharc két nyert mérkőzésig tart.


 Hétvégi győzelmével bebiztosította harmadik helyét a tabellán a Nyíregyháza Blue Sharks. A férfi kosarasok az elmúlt hetekben jó formában játszottak, és hasonlóra lesz szükség a rájátszás során is. Az első ellenfél a Vasas lesz, mely a hatodik helyen zárt. A párharcot így hazai környezetben kezdhetik a cápák, és két nyert mérkőzésig tart a sorozat.

- Egy ilyen párharc során nem lehet hibázni, mert nagyon kevés a javítási lehetőség, ezért nagyon kell koncentrálni. A Vasassal most találkoztunk, jól ismerjük egymást de remélem tudunk még újat mutatni nekik - mondta Sitku Ernő szakmai igazgató.

A bajnokság két hét múlva folytatódhat, mivel a hétvégén U20-as, majd U18-as döntőt rendeznek – utóbbit Nyíregyházán, remélhetőleg jó hazai szerepléssel. A korosztályos finálé után szerdán vagy csütörtökön fogadhatja a Vasast a Blue Sharks, jelenleg egyeztetnek a két klub vezetői. Egyelőre csak a következő mérkőzésre koncentrálnak a nyíregyháziak, de nem titkoltan szeretnék kiharcolni az élvonalba jutást a szezon végén a kosarasok. Az alapszakasz után az együttesből Stojanovic 19,5 ponttal a bajnokság harmadik legponterősebb játékosa volt, Nagy Krisztián szedte a második legtöbb védő lepattanót, Bus Iván pedig az egész mezőnyt tekintve a harmadik legtöbb gólpasszt adta.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Türelmes játékra van szükség - a Mizse KC-t fogadja szombaton az NYKC

Szeretnék megszerezni első győzelmüket a kézilabdások

Jeszi emlékverseny - a tragikusan elhunyt sportemberre emlékeztek

Amatőr tenisztornát rendeztek Nyíregyházán

Új eszközök sportolóknak - segíthetik a rehabilitációs munkát

Sporteszközöket ajándékozott a Hübner-H Kft. a Sportcentrumnak

Pár éve még mosolyogtunk azon, ha egy nő focizott...

Vannak akik több órát utaznak azért, hogy részt vehessenek az edzésen.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!