Zene Sóstón - Idén heti három napon, szerdán, szombaton és vasárnap várják az érdeklődőket

Zene Sóstón - Idén heti három napon, szerdán, szombaton és vasárnap várják az érdeklődőket
Zene Sóstón - Idén heti három napon, szerdán, szombaton és vasárnap várják az érdeklődőket

Az első koncert július elsején este lesz a szökőkút és a Sóstói Piac szomszédságában. Szerdán az Ukulele Trió indítja a koncertsorozat negyedik évét.

 

Heti három nap

Már nem kell sokat várni, július elsején, szerdától ismét megtelik zenével Sóstó. A koncerteket minden alkalommal 18.30 és 19.30 között szervezik a Blaha Lujza sétányon. Idén már negyedik éve várják a vendégeket a Zene Sóstón koncertsorozatot, a szökőkút és a Sóstói Piac szomszédságában. A színpadon olyan neves helyi zenekarok lépnek fel mint például a Mentha Projekt, a Melounge Duo és az évad nyitó Ukulele Trió is. A zenés programsorozat kulturális kínálata idén meglepetést is tartogat.

Mészáros Szilárd a Váci Mihály Kulturális Központ igazgatója elmondta:

Most bővül a programsorozat, ugyan is a megszokott szerda és szombati napok mellett a vasárnap is bekerült. Tehát egy héten már három napon keresztül, szerdán, szombaton és vasárnap este fél 7-től várjuk a városlakókat és a kirándulókat. Az utóbbi években nagyon közkedvelt ez a programsorozat tetszik a közönségnek is, illetve a zenekarok is nagyon örülnek.

Nyíregyházi zenészek patronálása

Mészáros Szilárd hozzátette, nagyon fontos számukra a nyíregyházi zenészek patronálása, illetve az a koncepciójuk is, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítanak a helyi együtteseknek. Ennek a lehetőségnek a zenekarok is nagyon örülnek és lelkiismeretesen készülnek, várják a fellépési lehetőséget. A zenés programsorozat kulturális kínálata idén is hangulatosabbá teszi majd a nyíregyháziak és a turisták számára a szerda, szombat, valamint a vasárnap koraestéket.