Továbbra is nagy siker a Móricz(F)actor – Karácsonyra ünnepi különkiadással is készülnek

Továbbra is nagy siker a Móricz(F)actor – Karácsonyra ünnepi különkiadással is készülnek

Kuthy Patrícia, Nyomtató Enikő és Horváth Viktor. Ők hárman a negyedik Móricz(F)actor résztvevői. A Móricz Színház mini vetélkedőjét minden hétvégén, péntek, szombat és vasárnap este nyolc órától tekinthetik meg a nézők a teátrum közösségi oldalán.

Ezen a hétvégén Kuthy Patrícia Nyomtató Enikő és Horváth Viktor lesznek a fellépők. Bár a kialakult pandémiás helyzet miatt színházba nézők most nem mehetnek, de az élet nem állt meg, egy próbafolyamatnak is éppen most lett vége.

„A próbák ugyebár folytatódtak és most mutattuk be pénteken a Rovarok élete darabot, persze közönség nélkül. Mi végig próbáltunk, elkészült az előadás és el is játszottuk a darabot.”- mondta el Kuthy Patrícia.

Nyomtató Enikő azt is hozzátette, nagyon izgult, mert nagyobb kihívást jelentett egy kamera előtt énekelni, mintha a színpadon állna a közönség előtt. A színésznő elmondta: „Jelen pillanatban úgy érzem, hogy mindenképen kibillentett abból a színházi éltből, amit az előadások során szoktam megélni. Ilyenkor az ember teljesen lecsupaszodik, nincs néző, egy lélek sem, akibe tud kapaszkodni. Nyíiván a kamerába igen, de az teljesen más.”

Horváth Viktor magyarul énekli mindkét produkcióját. Igazi közönségkedvenc dalokat választott.

„Mind a kettő dal nagyon aktuális számomra, két magyar számmal készütem. Az egyik Bereczki Zoltán nagy slágere, a másik pedig egy felkapott magyar sláger. – fogalmazott Horváth Viktor.

Karácsonykor egy versenyen kívüli ünnepi kiadással készül a Móricz Zsigmond Színház, így kívánva boldog karácsonyt a nézői számára.