Érkezik az első TikTok Trend Táncturné – Találkozz Czura Karinával élőben!

Érkezik az első TikTok Trend Táncturné – Találkozz Czura Karinával élőben!

Mozdulj ki otthonról és élvezd a TikTok táncos érzést élőben!

Február elsején délután 17 órától egészen 19 óráig vár mindenkit az országban először megrendezett TikTok Trend Táncturné, melynek helyszínét városunk adja. Találkozz és ismerkedj meg azokkal, akik ugyanolyan nagyszerűen érzik magukat a TikTok által létrehozott táncos világban!

Az est házigazdája a 2019-es év TikTok Királynője, Czura Karina! Vele és az Y2K Táncosaival közösen tanulhatod meg a legmenőbb tánctrendeket és TikTok effekteket, trükköket! Ehhez hozzátársulnak még a szenzációs díszletek, óriás led fal, színpadi lámpák, jelmezek és szelfisarkok, hogy igazán egyedi élmény legyen a program mindenki számára!

A kísérők is jó kezekben

A rendezvényre a belépő 1450 forint, az Y2K növendékeinek ingyenes. A helyszín az Y2K táncközpontja, mely a Csaló köz 2 szám alatt található meg. A befogadóképesség korlátozott, így a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy a Facebook eseményen regisztráljanak az „Ott leszek” gombbal, hogy felkerüljenek a vendéglistára!

A szülők vagy a kísérők miatt sem kell aggódni, ugyanis külön szülő-megőrzőt biztosítanak számukra a szervezők. Az esemény ide kattintva is elérhető.