Téren-nyáron pénteken is! Érkezik egy újabb közönségkedvenc, a Szívtiproll zenekar!

Téren-nyáron pénteken is! Érkezik egy újabb közönségkedvenc, a Szívtiproll zenekar!

Több mint egy hete indult a belvárosban a Téren-nyáron utcazenei koncertsorozat. Ennek keretében tíz helyi zenekart ismerhet meg a nyíregyházi közönség a Városalapító atyák szobránál. Az egyórás koncertek 19 órakor kezdődnek minden kedden és pénteken. Ma este a Szívtiproll lép a színpadra és kezdi a hétvégi szórakoztatást!

A nyíregyházi utcazenei koncertsorozat a Kossuth téren július 21-én kezdődött a Jazzy 287 nevű formációval, de a kicsik kedvére fellépett már a Vidám Manók is. A továbbiakban az Aqueencum és Szirota Jennifer is a fellépők között lesz.

Szívtiproll – igényes, örök slágerek az ötvenes évektől napjainkig!

A Szívtiproll együttes sokak számára lehet ismerős, hiszen bálok, kisebb-nagyobb rendezvények, esküvők és a VIDOR Fesztivál rendszeres fellépői.

„Együttesünk 1991-től működő 6-7 fős csapat, élő zenét játszunk. Zenekarunkat fiatalos és dinamikus megjelenés jellemzi. Stílusunkat összefoglalva a retró zene vonalába sorolhatjuk magunkat, mivel a régi időktől, napjaink legismertebb dalai szerepelnek zenei palettánkon. Rengeteg koncert, utcabál, szalagavató, (esküvő) és állandó klubokban fellépő zenekar vagyunk. Az ország nagyon sok helyét bejártuk, de legfőképpen Nyíregyháza és vonzáskörzetében tettük le a névjegyünket. Felléptünk nagyon sok ismert előadó társaságában, többek közt: Irigy Hónaljmirigy, Padödö, St. Martin, Vikidál Gyula, Bangó Margit, Zoltán Erika, Csepregi Éva, Prognózis együttes, Mystery Gang, Pataki Attila, Nagy Feró, Korda György, Republic, Bestiák, Kozmix, Szikora Róbert (R-Go),  és a Showder Klub stand-up comedy tagjaival.” – található az együttes leírásában.

Az együttes egyik oszlopos tagja, Borúzs Gábor hozzátette: „Fellépéseinken a cél a közönség nem átlagos szórakoztatása, inkább a koncertszerű, humoros műsorszolgáltatás a programunk. Mostani fellépésünkre se szabható konkrét műsorrecept, előre tervezett dalok így nincsenek, akkor az adott közönség kedvére fogunk játszani.”

Tehát ma este 19 órától sok szeretettel várják a zenekedvelő társaságot a Szívtiproll zenekar tagjai: Maródi Tímea (ének), Tar Niki ( billentyű), Borúzs Gábor, (gitár, herfli, ének), Szalay Szabolcs (dob), Ifj. Borúzs Gábor, (gitár), Jánvári György (basszusgitár),Tar Niki ( billentyű).

További fellépők és időpontok a Téren-nyáron közösségi oldalán és a csatolt plakáton!