„Szépítsd a HŐST!” – Nyíregyháziak is csatlakoztak az országos kezdeményezéshez!

„Szépítsd a HŐST!” – Nyíregyháziak is csatlakoztak az országos kezdeményezéshez!
„Szépítsd a HŐST!” – Nyíregyháziak is csatlakoztak az országos kezdeményezéshez!

A pandémia a kezdetek óta nagy terhet rótt az egészségügyi dolgozókra. A civilek már az elején „kapcsoltak” és látva a súlyos helyzetet, különböző módokon igyekeztek a segítségükre lenni (pl. az Etesd a dokit jótékonysági akció keretén belül) vagy a hálájukat kifejezni (Tapsvihar) az ápolók és az orvosok felé.

Talán kevésbé ismert a „Szépítsd a HŐST!” mozgalom: ez arról szól, hogy szépségipari szakemberként, a saját szakterületén bárki felajánlást tehet azok számára, akik a járványügyi helyzetben erejükön felül dolgoznak értünk.

Ki számít HŐS-nek?

Minden olyan Magyarországon tevékenykedő ember, aki a koronavírus ideje alatt kitartóan dolgozik értünk. Gondold csak végig, mennyien veszik fel a harcot nap mint a nap koronavírus megfékezése érdekében! Nagyon sokan vannak, akik munkájuk végzésével támogatnak téged és családodat, hogy biztonságban légy!

– írja a www.szepitsdahost.hu.


Szépítsd a takarítónőt is! Fotó: internet


Így tehát a kör tágul: nem csak az egészségügyi dolgozók, hanem a rendőrök, katonák, mentősök, takarítók, tűzoltók, szállítmányozásban dolgozók, a Magyar Posta munkatársai, a kereskedelemben dolgozók és vasutasok is igénybe vehetik a felkínált szolgálatásokat.

Kezdetek

A Szépítsd a HŐST! mozgalom Szálkai Hajnalka fejéből pattant ki 2020 március második hetében. Hajni egy szépségszalon tulajdonosa, az OPI szakoktatója, a kezlabszakma.hu szerkesztője és szakmai vezetője, valamint több évtizede tevékenykedik a szépségiparban.

A járványügyi helyzetre reagálva úgy véli, hálával tartozunk a hétköznapok HŐSEINEK, akik megérdemlik, hogy egy igényes gyűjtőoldalon találjanak kedvezményes szépészeti szolgáltatásokat. Hajni azzal is tisztában van, mekkora segítséget jelent a szépségiparban dolgozó szakemberek számára, ha egy színvonalas, könnyen kezelhető, átlátható felületen jelenhetnek meg.

A Szépítsd a HŐST! weboldal megvalósításban Bogdán Dávid, egy online időpontfoglaló rendszer megalapítója és tulajdonosa segít, aki több évtizedes programozói tapasztalatának köszönhetően, egy professzionális felülettel támogatja a kezdeményezést.

Küldetésünk, hogy a felajánlott szolgáltatások célba érjenek!

A létrejött weboldal arra hivatott, hogy összegyűjtse azokat a szépségipari szolgáltatókat, akik szeretnék támogatni a hétköznapi HŐSÖKET!


Már a tűzoltók is kedvezményesen szépülhetnek! Fotó: internet

A szépségipari szolgáltatók egyszerűen regisztrálhatnak a www.szepitsdahost.hu oldalon, amelyet az oldal szerkesztői feltöltenek a felületre 24 órán belül.

A kedvezményezettek pedig egy keresőben, helyszínre és szolgáltatásra szabva megtalálhatják, amit szeretnének.

Mit lehet felajánlani?

A Szépítsd a HŐST! keresőjében különböző szépségipari kategóriák találhatóak, melyeket az egyéb kategória kiválasztásával tovább lehet bővíteni.

Fel lehet ajánlani bizonyos kezeléseket ingyen, illetve lehet készíteni speciális HŐS kedvezményeket is. A Szépítsd a HŐST! mozgalomban minimum 50% kedvezmény megadásával lehet részt venni.

A felajánlások mennyisége és értéke, valamint határideje kizárólag a felajánlótól függ!

Nyíregyházán is vannak már csatlakozók

Egy nyíregyházi szépségszalon tulajdonosa, Noémi is örömmel csatlakozott e nemes kezdeményezéshez:

A pandémia kezdetén az otthon maradásommal igyekeztem segíteni, most az „újrakezdéskor” pedig a szakmai segítségemmel szeretnék egy kis örömöt szerezni azoknak, akik az elmúlt hetekben értünk dolgoztak.

 

Források: www.szepitsdahost.hu