Szabadtéri jóga – A Bujtosi Városligetben gyakoroltak szombaton a nyíregyházi jóginik

Szabadtéri jóga – A Bujtosi Városligetben gyakoroltak szombaton a nyíregyházi jóginik

Lassacskán feloldják az elmúlt hetek korlátozásait és végre egyre több szabadtéri programot is lehet szervezni – feltéve, ha az időjárás is kedvezően alakul. A nyíregyházi jógaoktató, Papp Edit saját kezdeményezése volt a szombat délutáni ingyenes, szabadtéri jóga a Bujtosi Városligetben.

 

Edit már nagyon szeretett volna találkozni „tanítványaival”, hiszen az online jógaórák miatt hetek óta ő is csak „a képernyőnek beszélt”.

Most végre lehetősége nyílt arra, hogy több hét után újra találkozzon a lelkes jógázókkal, így az ő élménybeszámolóját olvashatják a továbbiakban:

„Az online teret kis időre elengedve, sok-sok hét bezártság után, kihasználtuk a szép időt, és kivonultunk a szabadba jógázni. Napsütés, lágy szellő, és a fák meghitt ölelése, egy fantasztikus kis csapat, és a jóga. Felnőttek és gyermekek együtt élvezhették a közös gyakorlást a Bujtosi Városligetben. A legcsodálatosabb érzés, amikor a szabadban gyakorolhatunk. Minden érzékszervünket szabadon engedve hallgattuk a madárcsicsergés kellemes dallamát, a fák ágainak suhogását, teljesen kizárva, elengedve a város zaját. Teljes nyugalomban jógázva, igazi feltöltődést jelentett ez az óra. Biztos vagyok benne, hogy a nyár folyamán gyakran megismételjük” – számolt be Papp Edit jógaoktató.

 

(A fotókat Papp Angéla készítette.)