Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani: Nyíregyházára érkezett a Rádió 1 roadshow-ja

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani: Nyíregyházára érkezett a Rádió 1 roadshow-ja
Fotó: Szarka Lajos

A műsorvezetők reggel 6 és 10 óra között ébresztették a hallgatókat. A Kossuth téren a felállított látványstúdióhoz már korán reggel sokan érkeztek, hogy testközelből találkozhassanak a rádiósokkal.

Közös szelfi, és egy kedves mosoly Balázstól. A rajongók többek között már ezért is igyekeztek elsőként érkezni a helyszínre. A Rádió 1 csapata ismét felkerekedett és a héten minden reggel másik városból ébresztik az országot. Ezen a héten több ezer kilométert tesznek meg, hogy személyesen is találkozhassanak a hallgatókkal. Szeged után csütörtök reggel a szabolcsi megyeszékhelyre érkezett a stáb. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Kossuth téren felállított alkalmi stúdióból külön köszöntötte a nyíregyháziakat is. A műsor közben Rákóczi Feri elárulta, szívesen indul útnak a roadshow-k alkalmával.

Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető elmondta: „Ez mindig nagyon érdekes dolog, nagyon érdekes impulzusokat kapunk. Mindig találsz a tömegben vagy régi ismerőst vagy egy érdekes arcot, és még ami nagyon jó, hogy azonnal látjuk a reakciókat. Mi nagyon szeretjük azt az egészet, hogy ezzel az országjárással eljutunk több helyszínre, ezért is nagyon szuper ez az egész kitelepülés.”

Saját bevallásuk szerint egy nagyon összeszokott trióról van szó, akik idén már tíz éve ébresztik együtt az országot.

Vadon Jani rádiós műsorvezető kiemelte: „Mi kiegészítő emberek vagyunk Ferivel, Balázs mellett. Alapvetően ő viszi a témákat. A mi feladatunk az, hogy a saját látásmódunkat megosszuk vele és a hallgatókkal, illetve, hogy felgeggeljük ezeket a témákat, tehát mindenkinek megvan a saját szerepe. Itt nincsenek alá-, fölérendelések, itt egymás mellé rendelések vannak. Itt mindenkinek megvan a saját dolga, és ha ezt jól csináljuk, akkor az emberek jól szórakoznak. Az, hogy itt vagyunk, szerethetőek vagyunk, ez azt jelzi, hogy jól csináljuk a dolgunkat.”

A roadshow-k alkalmával igyekeznek előbb-utóbb minden megyeszékhelyre ellátogatni Balázsék, de olyan is előfordul, hogy egy helyre többször is visszatérnek.

Sebestyén Balázs televíziós és rádiós műsorvezető hozzátette: „Mindig megnézzük, hogy hol voltunk tavasszal és általában próbálunk máshova menni. Igazából az a fontos, ami az adásba megy. Témákat készítünk össze és játékokat tervezünk be. Minden nagyvárost próbálunk körbejárni, ahol van Rádió 1. Itt is voltunk már tavaly és most újra itt vagyunk.”

A műsorvezetők elmondták, mielőbb szeretnének visszatérni családjaikkal együtt is Nyíregyházára, ahol a város kiemelkedő turisztikai attrakciói mellett leginkább az állatparkra kíváncsiak.

Kapcsolódó galéria

Rádiós roadshow Nyíregyházán