Nyíregyházán járt az egyre népszerűbb sorozat, a Drága örökösök pszichiátere, Fenyő Iván

Nyíregyházán járt az egyre népszerűbb sorozat, a Drága örökösök pszichiátere, Fenyő Iván
A Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola Petőfi Sándor Tagintézményében járt Fenyő Iván

Január 2-án indult a Drága örökösök az RTL Klubon és rögtön letarolta a nézettségi listákat. Ehhez persze hozzájárult sorozatbeli szerepével Fenyő Iván is, aki egy pszichiátert alakít, stílusa pedig igencsak bicskanyitogató. A napokban őt, mint példaképet köszöntötték a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola Petőfi Sándor Tagintézményében.

Múlt héten, - a Digitális Témahét keretén belül - két kolléganőmmel, Garai Csilla és Oláh Andrásné tanárnőkkel, értékes és érdekes programokat szerveztünk a diákoknak a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola Petőfi Sándor Tagintézményében. Többek között Honfoglaló versenyt rendeztünk, filmfelismerő zenéket kellett eltalálni az osztályoknak, karaoke versenyt tartottunk, de a leginkább várva várt program Fenyő Iván előadása volt.

- tájékoztatta szerkesztőségünket Roma Ádám pedagógus, a Digitális Hét egyik szervezője.

Kedves és laza volt

Körülbelül 200 diák vett részt a kötetlen beszélgetésen, óriási tapssal köszöntötték Fenyő Ivánt. A diákok kérdések tucatjait tették fel a színésznek, aki egyszerűen, kedvesen, lazán és őszintén válaszolt mindegyikre. Kapott kérdést arról, hogy: miért lett színész; milyen céljai vannak mostanában; milyen, ha egy szerepben hibázik; van-e sok barátja a filmes szakmában és azon kívül; mit tart értéknek; izgult-e az első színházi fellépése alkalmával; illetve visszanézi-e magát a filmek, sorozatok után? A gyerekek roppant lelkesek voltak, örültek, figyeltek.

Mindemellett még élő videóztunk, illetve fotózkodtunk is, sőt, egy rövid filmrészletet is megnéztünk Iván egyik filmjéből, a Made in Hungária c. filmből! 

Autogramok és szelfik

A beszélgetés végén autogramhegyek, szelfik, közös képek készültek! Volt, aki a kezére kért aláírást, volt, aki "csak" kezet fogott vele, volt, aki csak beszélni szeretett volna vele egy percet.

Szenzációs volt ennyi mosolygós, örömteli, vidám, boldog arcot látni!

Kapcsolódó galéria

Fenyő Iván Nyíregyházán