Ne feledje, csak február végéig kedvezményes a nevezés az I. Nyíregyházi Futófesztiválra

Ne feledje, csak február végéig kedvezményes a nevezés az I. Nyíregyházi Futófesztiválra

Kevesebb, mint két hónap van már csak hátra az I. Nyíregyházi Futófesztiválig!

Az április 18-án rendezendő zöld futófesztivál egyedi - mind országos szinten, mind pedig a város életében egyaránt. Hisz az eseményen nincs szórólapozás, nincs egyszer használatos műanyag pohár, evőeszköz, tányér, vagy feleslegesen kinyomtatott papír, helyszínen maradt póló, az összes hulladék pedig szelektíven kerül majd összegyűjtésre.

Kedvezményes nevezés, limitált ideig

Február 29-én éjfélkor lezárul a kedvezményes nevezési időszak. Az összes táv jelenleg még kedvezményes árral érhető el. Nevezni ide kattintva lehetséges.

A nevezés csupán pár percet vesz igénybe, adhatjuk akár ajándékba is és csupán a személyes adatainkra van hozzá szükség. A verseny hivatalos pólója szintén eddig az időpontig rendelhető meg.

Futás a gyermekkori elhízás megelőzéséért

A jótékonysági futásra benevezett teljes összeg pedig a Jósa András Kórház Gyermekosztályának került felajánlásra a Mozaik Med jóvoltából.

Akinek pedig jól jönne egy edzésterv, most Valu Tibor futóedző edzéstervét követve készülhet egyénileg is a rendezvényre!

Így legyünk akár hobbifutók, rendszeresen sportolók, vagy csak szeretnénk tenni a jó ügyért, április 18-án ott a helyünk az I. Nyíregyházi Futófesztiválon!