Még péntekig lehet nevezni az ország legnagyobb FIFA 20 versenyének nyíregyházi állomására

Még péntekig lehet nevezni az ország legnagyobb FIFA 20 versenyének nyíregyházi állomására

Ha úgy érzed, ismered a FIFA 20-at, mint a tenyeredet és megállíthatatlan vagy a virtuális pályákon, akkor most eljött a Te időd!

Részletek és feltételek

A Magyar E-sport Szövetségnek köszönhetően Nyíregyházára is ellátogat a HUNESZ FIFA Masters versenysorozat. Az országosan 16 legtöbb pontot gyűjtő játékos kvalifikálja magát a nagydöntőre, melynek összdíjazása 1 millió forint!

A verseny PlayStation 4 platformon zajlik Kick Off játékmódban. Az induláshoz legalább 14 évesnek kell lenni, 18 év alatt minden esetben szülői hozzájárulás szükséges, melyet ide kattintva lehet letölteni. A dokumentumot a helyszínen, kitöltött formában kell bemutatni a szervezőknek.

Egyenes kiesés, egyetlen esély

A küzdelem egyenes kieséses rendszerben zajlik. Az online felületen 32 játékos jelentkezhet, ezen felül a szervezők további 32 szerencsés nyíregyházi diákot hívnak meg az eseményre.

 

A díjazás sem marad el

  • 1. helyezett: 15.000 forint értékű tárgynyeremény és 75 HUNESZ FIFA Masters pont
  • 2. helyezett: 10.000 forint értékű tárgynyeremény és 50 HUNESZ FIFA Masters pont
  • 3. helyezett: 5.000 forint értékű tárgynyeremény és 25 HUNESZ FIFA Masters pont

A rendezvény február 21-én pénteken 12 órától rajtol, így addig van még pár napja mindenkinek gurítani párat a hálóba edzés gyanánt!

Nem csak a focié lesz a főszerep

A FIFA 20 mellett feltűnik majd az NBA 2K20 is Xbox One platformon, mely egy mini, helyszíni kupa lesz. A győztes szintén tárgynyereményekben részesül.

Ezen kívül a száguldás szerelmesei a Spa-Francorchamps pályáján kipróbálják magukat a Gran Turismo Sport játékban, a VR élmény kedvelői pedig akár a virtuális valóság technikáját is megleshetik!

 

A hagyományos sport is teret kap

Az e-sport mellett a hagyományos sport is teret kap a rendezvényen, így a küzdőtéren lehet majd focizni, kosárlabdázni és találkozni a helyi élsportolókkal.

A sportrajongók egy sportkvízt is kitölthetnek és együtt kommentálhatnak Palánki Istvánnal! A legügyesebbek pontokat szerezhetnek az iskolájuknak a különböző állomásokon! Az esemény végén a legjobb iskola is elismerésben részesül.

További részletek és programok az esemény közösségi média oldalán érhető el.