„Egy kép többet ér ezer szónál” – Új fotópályázaton villanthatjuk meg tehetségünket!

„Egy kép többet ér ezer szónál” – Új fotópályázaton villanthatjuk meg tehetségünket!
Fotó: Kohut Árpád

Várják az olyan kreatív, egyéni alkotók jelentkezését, akik a 21. századi Nyíregyházát és annak hangulatát, helyi értékeit vissza tudják tükrözni alkotásukban.

Városunk gyönyörű arcokat hordoz magában, melyek mellett a hétköznapi rohanásban van, hogy csak nemes egyszerűséggel elsétálunk és észre sem vesszük azokat. Pedig néha érdemes megállni egy pillanatra és megcsodálni a minket körülvevő várost és annak minden apró részletét.

Fotó: Kohut Árpád

Főbb információk

Egy pályázó maximum 3 darab 2019-ben vagy 2020-ban készült művel jelentkezhet. A képek készülhetnek analóg vagy akár digitális technikával is. A fotókat egy három főből álló szakmai zsűri bírálja majd el. Az eredményhirdetés és a képek kiállítása a 2020-as évi Városnapon lesz Nyíregyházán.

Amennyiben a pályázó a pályázat benyújtásának időpontjában a 18. életévét még nem töltötte be, minden benyújtott dokumentumot, nyilatkozatot a törvényes képviselőnek is alá kell írnia.

A pályázat nyerteseit értékes nyereményekkel jutalmazzák. Részletes kiírás, hozzájáruló nyilatkozat és nevezési lap ide kattintva érhető el.