„Nagyon kemények a nyíregyházi csajszik!” – Béres Alexandra már alig várja a FittKeddet!

„Nagyon kemények a nyíregyházi csajszik!” – Béres Alexandra már alig várja a FittKeddet!

A Mozdulj Nyíregyháza! program szervezői mindig készülnek olyan érdekességgel, amivel még inkább ösztönözni tudják a mozgást. 

Ezért ebben a félévben is lesz két olyan FittKedd, amikor fitnesz sztárok tartanak órát. Az elsőre már nem is kell olyan sokat várni: február 18-án egy visszatérő vendég, Béres Alexandra fog edzést tartani a Continental Arénában!

Mindig sok mosolyt kapok!

A fitneszsztár szerkesztőségünknek elárulta, hogy nagyon szeret Nyíregyházára jönni, mindig mosolyogva fogadja őt a közönség! Korábbi tapasztalataiból kiindulva nagyon nyitottnak és nagyon felkészültnek tartja az órára érkező közösséget:

Meglepően sokat tudnak ezért nem egy alapszintű órát tartok általában, hanem egy picit érdekesebbet, picit tovább tudok menni annak ellenére is, hogy a közönség az teljesen sokszínű mind életkorban, mint testsúlyban, mind edzettségi szintben.

– mondta el Béres Alexandra.

A nyíregyházi nők felkészültségének köszönhetően egy komplett, rendes edzésnek érzi azt az egy órát – ráadásul rengeteg mosolyt is kap közben. Vannak arcok akiket már megszokott de mindig vannak újabbak is.

Nőies, zsírégető edzésre számítsanak!

Habár az órára férfiak is mehetnek, mégis azt vette észre, hogy leginkább nők járnak az óráira edzeni, ezért a február 18-ai FittKedden nőiesebb jellegű, kardió és zsírégető elemek kombinációjára számítsanak az érkező hölgyek.

Nem lazsálnak, nagyon kemények a nyíregyházi csajszik!

– mondja nevetve Alexandra, aki valóban így is gondolja ezt, hiszen emlékei szerint minden órán jól megizzadnak a nyíregyházi lányok az edzés végére. Neki mindig úgy tűnik, mintha olyanok járnának ezekre az alkalmakra, akik rendszeresen edzenek.

Mai zenei slágerekkel is készül erre az alkalomra, ami a jó alaphangulatot is mindig megadja az órán.

Üzenete a nyíregyháziaknak a következő:

Hozzák el a mosolyukat magukkal! Nekem mindig segít!

Ami viszont még ne maradjon otthon az a polifoam, a törölköző és egy kis üveg víz.

Tehát február 18-án kedden 17 órától Béres Alexandrával edzhetnek a Continental Arénában! Mivel a program csak nyíregyháziak számára ingyenes, ezért a szervezők kérik, hogy hozzák magukkal a lakcímkártyájukat is.