Megnősült a Drága örökösök Józsija – Nyíregyházán mondták ki az Igen-t!

Megnősült a Drága örökösök Józsija – Nyíregyházán mondták ki az Igen-t!

Megnősült a Drága örökösök Horváth Józsiját alakító Varga Balázs. A színész Nyíregyházán ismerte meg szerelmét, itt is történt meg a lánykérés, majd a jegyes fotózás, és szintén a szabolcsi megyeszékhelyen mondták ki a boldogító igent júliusban.

A Drága örökösök Józsija, Varga Balázs, már sokak számára ismerős lehet. 2011 és 2017 között, 7 évadon keresztül a Móricz Zsigmond Színház színésze volt, az utolsó évben pedig megkapta a Kelet Színésze díjat is.

Balázs most a népszerű televíziós sorozat, a Drága örökösök egyik meghatározó karakterét, a korábbi polgármester fiát, a jelenleg lovászként dolgozó Józsit alakítja.

Nyíregyházán mondták ki az Igen-t!

Bár a lánykérés – a sorozatban – Ökörapátiban nem járt sikerrel, a való életben annál inkább, hiszen idén nyáron kimondták párjával a boldogító igen-t.

Varga Balázs korábban a Nyíregyházi Naplónak azt nyilatkozta:

Évekkel ezelőtt a nyíregyházi színházban ismerkedtem meg a párommal, Vránszki Fruzsinával, ezért nem is volt kérdés, hogy abban a városban is kértem meg a kezét. Nagyon jó kapcsolatot ápolok a családjával és ő is az enyémmel. Bár már felköltöztünk együtt Budapestre, de sokat járunk Nyíregyházára. Szinte a második otthonunkként tekintünk a városra.

 

Fotók: Bakos Zoltán

A képek a jegyesfotózáson készültek