Latin ritmusokkal alapozhatjuk meg a hétvégét – A Mozdulj Nyíregyháza! gondoskodik róla

Latin ritmusokkal alapozhatjuk meg a hétvégét – A Mozdulj Nyíregyháza! gondoskodik róla
Latin ritmusokkal alapozhatjuk meg a hétvégét – A Mozdulj Nyíregyháza! gondoskodik róla

A Mozdulj Nyíregyháza! programsorozatában idén sem maradhat ki az egyik legnagyobb kedvenc a latin táncóra, amely évek óta töretlen népszerűségnek örvend. A nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola tornatermében várják a felnőtteket minden péntek este 18 órától.

Nem csak táncoslábúaknak!

Kalapos Tamás tartja a minden péntek este 18 órától kezdődő táncórákat, ahová sok szeretettel vár minden érdeklődőt: táncos lábúakat és kevésbé bátor jelentkezőket egyaránt.

Az órák nem egymásra épülnek, Tamás úgy állítja össze a koreográfiákat, hogy bárki bármikor csatlakozhasson a május 31-ig tartó péntek esti táncházba.

Olyan táncokat fogunk tanítani, amit a mindennapi életben, a bálokon vagy éppen táncesteken tudnak hasznosítani…igazából a mindennapi emberek életét szeretnénk könnyebbé tenni így a báli szezon alatt: ha elmennek valamilyen bálba, akkor bármilyen zenére meg tudjanak mozdulni.

– Kalapos Tamás.

A koreográfiákat illetően megtudtuk: alaplépéseket és figurakombinációkat tanulnak, amelyekkel már elég látványosan lehet mozogni, forogni és Tamás azt is hozzátette, hogy szeretne az alapkombinációkon túllépni.

Ahogy az a fotókon is látszik, szinte minden korosztályból érkeztek párok az órára. Voltak közöttük régóta táncolni járó házastársak, illetve olyanok is, akik csak nemrég kezdtek el barátkozni a táncolással.

Azoknak a pároknak is érdemes eljárnia az órákra, akik az esküvőjükre készülnek és tánccal szeretnék meglepni a vendégeiket. Nem muszáj első perctől beállni táncolni, ha valaki eleinte csak nézni szeretné az órát, az is lehetséges.

A Mozdulj Nyíregyháza további programjait megtalálják itt.
 

Kapcsolódó galéria

Mozdulj Nyíregyháza - latin táncház