Január 20-án indul a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozata és egészen május 31-ig tart

Január 20-án indul a  Mozdulj Nyíregyháza! programsorozata és egészen május 31-ig tart
Béres Alexandra idén is érkezik!

A gerinctorna, a Latin Cardio Fitnesz és jóga, ezek voltak a legnépszerűbb mozgásformák az elmúlt években. Heti 39 foglalkozással várják a városlakókat és a megszokott órák mellett idén is több újdonságot vezettek be. A programok szinte az egész várost megmozgatják.

Hiszen már egészen 2 éves kortól részt vesznek a gyerekek is a foglalkozásokon és nagyon sok olyan óra is van, ahol a 70 felettiekkel is találkozni lehet. Hagyományosan idén is, ahogy az elmúlt években, legalább kétszer érkezek sztáredzők, akik gondoskodnak a lakosság átmozgatásról, fittségéről. Így lesz ez idén is. Februárban elsőként Béres Alexandra, majd márciusban Katus Attila érkezik.

Egy rövid szünet után tovább folytatódnak a Mozdulj Nyíregyháza! programjai

A tavalyi évet december 2-án zártuk és január 20-án indul az új programunk. A tavalyi év zárása az elég meglepő volt, mert majdnem 44.000 aktivitás volt az év folyamán és ezen mi magunk is meglepődtünk, rengeteg nyíregyházi használja ezeket a foglalkozásokat. Ezért idén nem voltunk restek újabb programokat becsempészni a mozgásrendbe, így reméljük, hogy még magasabb aktivitás lesz az év folyamán. Január 20-án elindulunk és egészen május 31-éig heti 39 foglalkozással kínálunk lehetőséget.

- mondta el Hornyák Enikő, sportreferens.

Több program került vissza a naptárba. Ilyen például a családi asztalitenisz, a Gymstick pedig átkerült egy nagyobb tornaterembe. Illetve idén is több újdonságokra számíthatnak a Nyíregyháziak.

Hornyák Enikő azt is kiemelte:

Teljesen új a mozgásrendben a vízi torna hölgyeknek, ami korosztálytól függetlenül egy olyan mozgáslehetőség, vízben végzett gyakorlatok, illetve az úszás alapjainak az elsajátítása. Ez kedd esténként a Görögkatolikus Általános Iskolában lesz. Illetve új elem a baba-mama tánc. A Lógjunk Anyuval Egyesülettel együttműködve, egy zenés-táncos babahordozás megtanítása.

Fontos kiemelni, hogy vannak olyan foglalkozások, amelyek előzetes regisztrációhoz kötöttek. Ilyenek például a női vízi torna, a családi korcsolya, teke és lövészet is. A részletes programokat megtalálhatják többek között a Mozdulj Nyíregyháza! közösségi oldalán, a   Nyíregyházi Naplóban és cikkünk alatt is!

Kapcsolódó galéria

Mozdulj Nyíregyháza! mozgásrend