Hűsítő ajánlatok a forró hétvégére - Programok Nyíregyházán és környékén

Hűsítő ajánlatok a forró hétvégére - Programok Nyíregyházán és környékén
Hűsítő ajánlatok a forró hétvégére

Az időjárás előrejelzés szerint a hétvégén még tikkasztóan meleg lesz, ráadásul fokozódik a fülledtség. Ha nemcsak a klímás lakásban szeretnék átvészelni ezeket a forró napokat, akkor irány a város, összegyűjtöttük a legjobb programokat.

 

KINYITOTT A TÓFÜRDŐ

Június 15-én, szombaton kinyitott a teljesen felújított Tófürdő. A medencék új burkolatot kaptak, vízre tették az új stéget, új, kéttestű csúszdát építettek, valamint egy vízi játszótér is helyet kapott tó felületén.

 

ZENE SÓSTÓN

A " Zene Sóstón " koncertsorozat a harmadik évadhoz érkezett és ebben az évben is sok érdekes zenés produkcióval várják a Nagyérdemű Közönséget a Sóstói Piacon szerdánként és szombatonként. Június 15-én 18:30-tól 19:30-ig a Melounge Duó zenél majd.

 

NYÍRSZŐLŐSI FAKANÁL FESZTIVÁL

III. alkalommal szerveznek Nyírszőlősön Fakanál Fesztivált. Június 15-én a Kollégiumi úti Sportpályára várják az érdeklődőket. Lesz gasztrocsata, kispályás foci, ingyenes gyermekvilág, társasjáték, arcfestés, csillámtetoválás, babasarok, habparti, vidámpark, mediball, táncház, extrém bringások bemutatója, színpadi forgatag. Este nyolctól fellép Vastag Csaba

 

BUTYKAI CSERESZNYE FESZTIVÁL

Június 15-én Butykán Cseresznye Fesztivált tartanak a Butykai Közösségi Házban.

 

STRAND KÖNYVTÁR

Június 15. és augusztus 16. között újra igénybe lehet venni a Strand Könyvtárat a Sóstói Parkfürdőben. A könyvek 16 és 18 óra között érhetők el.

 

BÁBSZÍNHÁZ

Június 15-én 16 órától a Burattínó Bábszínházban Az elátkozott malom című darabot tekinthetik meg a kicsik, június 16-án 10 órától pedig A bátor kiskacsákat.

 

QN-BALETT

A QN-Balett évzáró vizsgaelőadására várják az érdeklődőket június 15én és 16-án 17.00 órától a Váci Mihály Kulturális Központban.

 

ZENÉS ÁHITAT

Az evangélikus egyház orgonazenés áhítatra várja az érdeklődőket június 16-án 18.00 órakor az evangélikus nagytemplomba. Dr. Kovács László Attila lelkész-orgonaművész J. S. Bach-, F. Mendelssohn-Bartholdy- és Erhard Anger- műveket fog előadni.