Hihetetlen! Néhány óra alatt hidat építettek Sóstóra – Extrém hétvége lesz!

Hihetetlen! Néhány óra alatt hidat építettek Sóstóra – Extrém hétvége lesz!

Kapkodhatja a fejét az, aki a hétvégén Nyíregyházára látogat. A belváros a Tirpák Fesztiválnak ad helyet, Sóstógyógyfürdő pedig extrém játszótérré alakul át. Az extrémitáshoz hozzátartozik, hogy a szervezők néhány óra alatt még egy hidat is építettek a Sóstói út fölé. Mi jöhet még?

 

Mint már többször is beszámoltunk róla, szeptember 21-én Sóstógyógyfürdő óriási játszótérré alakul át, hiszen Tokaj, Tarcal, Telkibánya és Pilisszentiván után, a nyíregyházi székhelyű Extreme Trail Hungary Sportegyesület itt rendezi meg következő akadályversenyét. Ígérik, a nevezők nem mindennapi módon ismerhetik majd meg tűrő- és teljesítőképességük határait, mindezt ráadásul egy gyönyörű környezetben. Amit már tudni lehet, hogy lesznek indulók Ukrajnából, Romániából, Szlovákiából, a Dunántúlról és persze Nyíregyházáról is, akiknek legalább 40 akadályt kell teljesíteniük.

Csak néhány ezek közül: meg kell majd küzdeni 3 és fél méter magas óriásfallal, majomlétrával, összetett feladatokból álló rendkívül látványos multiringgel, de a feladatok között szerepel az úszás a tóban, illetve a Parkfürdő csúszdája és a termálvizes medence is fontos szerepet kap. Na meg persze a monumentális attrakció, ugyanis egy hidat építettek a Sóstói útra. Egy biztos: Fergeteges és extrém hétvége vár ránk Nyíregyházán.