Geszti Péter: slágerekkel érkezünk - Pozitív energiát fogunk tolni

Geszti Péter: slágerekkel érkezünk - Pozitív energiát fogunk tolni
Geszti Péter: slágerekkel érkezünk

Volt már X-Faktor zsűritag, jelenleg pedig dalszövegíró, énekes és reklámszakember. Na meg több tucat sláger tulajdonosa, amikkel augusztus 23-án este fél kilenckor a VIDOR színpadára érkezik. A Best Of Geszti igazi nagy bulit ígér.

Egymást követik majd a „nagy nevek” a VIDOR Fesztivál Kossuth téri színpadán. Felcsendülnek Geszti Péter nagy slágerei is, a tőle megszokott humorral fűszerezve.

– A Best Of Geszti egyszerre retró és mai. Attól retró, mert az emberek leginkább a Rapülők és a Jazz+Az dalait szeretik a legjobban hallgatni tőlem. Meghajoltam előttük és egy olyan műsort raktam össze, amelyben a legismertebbeket lehet majd hallani, látványos koncert kíséretében – emelte ki a Napló szerkesztőségének Geszti Péter. És hogy miért mai? Mert színpadi jelenléte és humora feledteti az idő múlását, miközben felcsendülnek a ’90-es évek legnagyobb slágerei.

„Pozitív energiát fogunk tolni”

– A nyíregyházi koncertemre is azokat várom, akik jól szeretnék érezni magukat. Ígérhetem, hogy erős, energikus és jókedvű lesz a produkciónk, ami az embereket boldoggá teszi majd. Az én közönségem sokfajta korosztályból és társadalmi rétegből kerül ki, de a célunk mindig az, hogy akik eljönnek, azok boldogabban menjenek el, mint ahogy odajöttek. A VIDOR Fesztivál már a nevében is jót ígér. Hiszek a pozitív gondolkodásban és abban, hogy két ember között a legrövidebb út a mosoly. Mi pedig tolni fogjuk a pozitív energiát.

Nyíregyházának a lovasai is szuperek

– A Nemzeti Vágtának az ötletadója és szervezője is én voltam, és az elsőt 2008-ban pont a nyíregyházi Suták Vanda nyerte meg. Nagyon örültem annak, hogy egy fiatal, erős, tehetséges lány le tudta győzni a férfiakat. A szabolcsi megyeszékhelyről először mindig rögtön õ jut eszembe, de a közelmúltban is többször jártam Nyíregyházán, előadásokat tartottam helyi vállalkozóknak marketing témában. A VIDOR-on pedig először lépünk fel, bízva abban, hogy most is nagy buli kerekedik majd.