Érkeznek a külföldi vendégek az Aquarius Élményfürdőbe (is)

Érkeznek a külföldi vendégek az Aquarius Élményfürdőbe (is)
Sokan használják a Szép kártyát

Bár még a Parkfürdő nyitásáig egészen pontosan 20 éjszakát át kell aludnunk, addig, s azt követően is várja vendégeit az Aquarius Élményfürdő, amelynek – a látogatók számát tekintve - idén is kedveznek a hosszú hétvégék.

 

Idén már túl vagyunk három hosszú hétvégén, amik most is kiemelkedő vendégforgalmat jelentettek az Aqurius Élményfürdő életében. A létesítmény hétköznapokon átlagosan 100-150 vendéget fogad, hétvégén azonban ez a szám megsokszorozódik, van, hogy eléri a nyolcszázat is.

EZREK A HOSSZÚ HÉTVÉGÉKEN

A hosszú hétvégék mindig kiemelkedő vendégforgalmat jelentenek a fürdő életében, az idei márciusi hosszú hétvégén közel 2.000 vendéget fogadtunk, bár ez most csak 3 napos hétvége volt, míg tavaly 4 napos

- tájékoztatott Podlovics Lajos, a Sóstó- Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője.

A Húsvéti ünnep idején 3.000 vendéget fogadtunk, míg május 1-én, illetve az azt megelőző néhány napban közel 3.700-at, annak ellenére, hogy ez most nem volt hosszú hétvége. Sokan mégis szabadságot vettek ki, így a Hotel Fürdőház is teltházzal üzemelt.

SOKAN HASZNÁLJÁK A SZÉP KÁRTYÁT

Az Aquarius Élményfürdőben jelentős a belföldi turisták száma, sokan használják a SZÉP kártyát fizetőeszközként.

Elsősorban a gyermekes családok, illetve a fiatal felnőttek adják a vendégek nagy részét, őket követik az idősebbek, illetve a senior korosztály tagjai. A külföldi vendégeink aránya változatlanul 40% körül alakul, ez az arány évek óta stabilan tartja magát, a szlovák és román vendégek mellett egyre nagyobb számban érkeznek a fürdőzők Ukrajnából is.