Dr. Szabó Tünde országgyűlési képviselő felajánlását jelentette be közösségi oldalán

Dr. Szabó Tünde országgyűlési képviselő felajánlását jelentette be közösségi oldalán
Fotó: Facebook / Dr. Szabó Tünde

Úgy tűnik, hogy a pandémia egységbe kovácsolja az embereket: rengetegen ingyen varrnak maszkokat, idősebb rokonaiknak/szomszédaiknak segítenek bevásárolni, a szemetet levinni, esetleg kutyát sétáltatni. Mégis, akikre most a legnagyobb figyelem szegeződik az országunkban, azok az egészségügyi dolgozók.

Nyíregyházán a Jósa András Oktatókórház is szerencsésnek mondhatja magát. Számtalan cég, üzlet, étterem, de magánszemélyek is éltek a társadalmi szerepvállalás nemes gesztusaival, felajánlásaik sorával segítik a járvány elleni küzdelmet.

Nyíregyházi országgyűlési képviselő is segít!

Dr. Szabó Tünde nyíregyházi országgyűlési képviselő a mai napon hivatalos Facebook oldalán adott tájékoztatást felajánlásáról:

„A mai napon a családom nevében felajánlok félmillió forintot a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházakért Közhasznú Alapítvány számára.

Elkötelezett nyíregyháziként, orvosfeleségként és három gyermek édesanyjaként tudom, hogy most minden segítség jól jön azoknak a nagyszerű embereknek, akik a koronavírus elleni harcban a frontvonalban küzdenek értünk, szeretteinkért és a jövőnkért az egészségügyi és a szociális intézményekben. Nemcsak elhivatott szakemberek ők, de szülők, édesanyák, édesapák, testvérek, barátok, ismerősök is, akik a kórházakban, az orvosi rendelőkben, mentőkben heroikus küzdelmet vívnak egy ismeretlen ellenféllel. Gyógyítanak, bátorítanak, mosolyognak, miközben mindannyiunkért teszik a dolgukat nap mint nap, emberfeletti küzdelemben.

Szeretettel gondolunk rájuk.

Hála, köszönet és elismerés a hétköznapok hőseinek!”