Célba értek a motoros Mikulások adományai – Idén is a kórház beteg gyermekei kapták meg

Célba értek a motoros Mikulások adományai – Idén is a kórház beteg gyermekei kapták meg

Idén a járványügyi szabályok miatt sajnos nem történt meg Nyíregyházán a motoros Mikulások szokásos, vidám városjáró felvonulása. A Nyír1Bikers Motoros Alapítvány Télapói másképpen, de eljuttatták a jószívű emberek adományait a Jósa András Oktatókórház Gyermekosztályán lábadozó beteg gyermekeknek.

 

Alig két hétig tartó gyűjtés után, ma reggel a Nyír1Bikers Motoros Alapítvány elnöke, Malakuczi Róbert adta át az adományokat a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház számára.

Ebben a nehéz és sok korláttal terhelt évben az adományokra vonatkozóan is történtek szabályozások: csak édességeket, tisztálkodószereket és gyümölcsöket gyűjthettek a motoros Télapók.

A Nyír1Bikers Motoros Alapítvány tizenkettedik adománygyűjtése sikeresnek mondható, hiszen a rengeteg adományon kívül, sokan anyagilag is támogatták az alapítványt. Külön kiemelendő az ófehértói motorosok anyagi felajánlása, amiből az alapítvány friss gyümölcsöt fog vásárolni és azt közvetlenül karácsony előtt fogja átadni a Gyermekosztálynak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház közösségi oldalán adott hírt az átadásról: