Az ALDI Magyarország újabb üzletet ad át Nyíregyházán, a tervek szerint még idén

Az ALDI Magyarország újabb üzletet ad át Nyíregyházán, a tervek szerint még idén
Az ALDI Magyarország újabb üzletet ad át Nyíregyházán, a tervek szerint még idén

Az ALDI Magyarország újabb üzletet ad át Nyíregyházán, a tervek szerint még idén. A beruházás révén további 20 munkahelyet teremtenek.

Folyamatosan dolgoznak a szakemberek a Móricz Zsigmond utca egyik épületén, amelyben korábban egy divatház kapott helyet. Meg nem erősített információk szerint ebben nyit új üzletet az ALDI Magyarország.

Még ebben az évben

Az áruházlánc egy újabb üzletet kíván átadni Nyíregyházán, amely a jelenlegi tervek szerint még ebben az évben megnyitja kapuit a vásárlók előtt

– tudtuk meg az ALDI-tól.

Az új nyíregyházi üzlet megnyitásával a városban már négy ALDI áruház várja majd a vásárlókat. Ennél több egyébként egyetlen településen belül – Budapestet nem számítva – Magyarországon csak egy városban található.

A parkoló is megújul

– Az üzletnek helyet adó épület teljes külső és belső korszerűsítésen esik át, ennek köszönhetően új épületgépészeti megoldások és világítástechnika kerül beszerelésre. Az áruház fűtését korszerű, a hűtőpultok hulladékhőjének felhasználásán alapuló rendszer biztosítja majd, míg a teljes világítástechnika is megújul, hiszen kizárólag energiatakarékos LED-fényforrások gondoskodnak az áruház és a hozzá kapcsolódó raktár, illetve szociális helyiségek világításáról. Ennek következtében egy modern, alacsony energiafelhasználású üzlet jön létre Nyíregyházán, amelyben már az ALDI legújabb belsőépítészeti megoldásaival találkozhatnak majd a vásárlók. A vállalat tervei szerint a parkolót is megújítja, illetve később elektromosautó-töltőt is fog telepíteni, így a másik három nyíregyházi ALDI-parkolóhoz hasonlóan itt is igénybe lehet venni az elektromos, illetve tölthető hibrid gépjárművekhez a szolgáltatást.

További munkahelyek létesülnek

A beruházás révén az ALDI 18–20 új munkahelyet is teremt Nyíregyházán. Az áruházlánc országosan egységes bértáblát alkalmaz, így a nyíregyházi új kollégák is a kiskereskedelmi átlagot jelentősen meghaladó bérezésben részesülnek

– tudtuk meg.