Ajándékkal készül a nyírségi kötődésű Kelet Brass Band – A meglepi december 24-én érkezik

Ajándékkal készül a nyírségi kötődésű Kelet Brass Band – A meglepi december 24-én érkezik

A pandémia és az annak következtében meghozott rendelkezések több szektort is érzékenyen érintettek. Többek között a zenészek számára különösen nehéz volt ez az év, hiszen nemcsak anyagilag, de lelkileg is megviselte őket, hogy nem tehetik azt, amit a legjobban szeretnek csinálni…

 

A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat, a Raktárkoncert valóban nagy segítség, de sajnos ez a lehetőség sem adatott meg minden csapatnak.

A (nagyrészt) nyírségi kötődésű Kelet Brass Band zenekart talán nem is kell már bemutatni senkinek, annyira egyedi, amit csinálnak és ahogy csinálják azt. E nehéz év végén, a karácsonyi készülődések közepette, egy meglepetéssel készülnek a rajongóik számára, amit a csapat vezetője, Koi Gergő árult el szerkesztőségünknek:

,,Nagyon sajnáljuk, hogy a jelenlegi helyzetben nem tudunk találkozni a közönségünkkel, viszont szeretnénk őket kárpótolni egy karácsonyi hangulatú dallal. Mivel mostanában semmilyen bevétele nincs a zenekarunknak, így a stúdiófelvételt saját magunknak kellett elkészítenünk. A dobosunk, Kiss Péter találta fel magát, és a próbateremből kialakított stúdiójában rögzítettük a meglepetés dalt, aminek az eredeti változata a Reszkessetek betörők című filmben is hallható.”

Aki kíváncsi erre a karácsonyi dalra, az figyelje a Kelet Brass Band közösségi oldalát december 24-én!