Péntek este Beatles slágerekkel és népszerű karácsonyi dalokkal hangolódhatunk a hétvégére

Péntek este Beatles slágerekkel és népszerű karácsonyi dalokkal hangolódhatunk a hétvégére

Ha péntek, akkor olyan neves előadókkal találkozhatunk Nyíregyháza adventi színpadán, akik elismertek a zenét kedvelők körében. Ha szeretnének igazán hangulatos zenekarok dalaira szórakozni, akkor irány a Kossuth tér!

Színpadon a Beat-lesz!

Sokak kedvence volt a Beatles együttes és ezzel a színpadra lépő férfiak is így voltak: gyermekkorukat áthatotta a „gombafejűek” zenéje. A méltán híres csapat zenéje iránti szeretetük soha sem csökkent, koncertjeinken – reményeik szerint – ezt a zeneszeretetet és lelkesedést élheti meg a hallgatóság is. A Beatles késői korszakából is sok dalt játszanak – ez az együttes különlegessége.

Az öttagú zenekar tagjai: Császár Zoltán, Turcsán András, Csernák Tibor, Borúzs Gábor és Ifj. Borúzs Gábor.

Jön a Polip Band is

Valószínűleg őket sem kell majd bemutatni a közönségnek. A szabolcsi zenekar 1981-ben jött létre majd a különböző tagcserék után 1990 óta egy állandó trióként működött egészen 2005 októberéig. A ma már hatfős zenekarrá bővült csapat műsora igen széles repertoárt mutat, hiszen - az igények szerint – a szóló bárzongorázástól, a jazz trión és a latin combón át, egészen a rock és báli zenéig „mindenre kaphatóak”.

Most kifejezetten ünnepi dalokkal készültek: magyar duettek és nemzetközi slágerek is felcsendülnek a karácsonyvárás érzésének felébresztésében.

A zenekar tagjai: Csernák Mónika, Csernák Tibor, Turik János, Duliczki Tamás és Szabó Attila.

Állandó programok

A remek zenekarok után ismét kiváló zenészek fogják folytatni az esti hangulat fokozását: utcazenészekkel is találkozhatunk a Kossuth téren.

Természetesen a forralt bor, a finom ételek és a különböző játékok (például extrém hinta és dodzsem) mellett még mindig vásárolhatunk az Aranykapu Népművészeti Egyesület tagjainak kreatív munkáiból, akiket a Városalapító Atyák szobránál találnak meg.