A Melounge Duo és a Szívtiproll együttes szórakoztatja szombaton a sétálóba látogatókat

A Melounge Duo és a Szívtiproll együttes szórakoztatja szombaton a sétálóba látogatókat
A Melounge Duo és a Szívtiproll együttes szórakoztatja szombaton a sétálóba látogatókat

Amint azt már a nyíregyháziak megszokhatták, évről – évre minden adventi időszakot kulturális programokkal színesítik a szervezők. Bár a finom sültek illata, a forró italok és a karácsonyi dekoráció már megadják az alap hangulatot az ünnepléshez, egy kis zene a háttérben mindig jól jöhet a lazulni vágyóknak.

Alternatív rock, bossanova, soul, funky

December 7-én szombaton 16:30-tól a Melounge Duo koncertjét élvezhetjük. A zenekar tagjait talán már nem is kell bemutatni, hiszen népszerűségük töretlenül ível felfelé. Bár nyáron több helyen is megfordultak koncertezni, úgy látszik, hogy Fekete Gábor gitáros tehetségére és Kindrusz Emese gyönyörű hangjára télen is „bulizhatunk” egy kicsit.

A retro hangulat sem marad el

Utánuk következik 17:30-tól a Szívtiproll zenekar, akik vidám hangulatú koncertjeikről szintén elég széles körben ismertek – és nem csak a megyénkben.
A zenekar hat-hétfős felállásban már 1991 óta szórakoztatja a közönséget, folyamatosan megújuló zenei repertoárjukkal. A főképp zenetanárokból álló fiatalos, dinamikus dalokat garantálják a zenekar tagjai: Maródi Tímea (ének), Tar Niki (billentyű), Borúzs Gábor (gitár-ének), Szalay Szabolcs (dob), Jánvári György (basszusgitár), ifj. Borúzs Gábor (szólógitár).

Vasárnap újabb sztárvendég érkezik

Ahogyan minden gyertyagyújtás alkalmával, vasárnap is egy sztárvendég érkezik Nyíregyházára. A Gájer Bálinttal készült interjút elolvashatják a Nyíregyházi Napló legfrissebb számában illetve már a weboldalunkon is.