A hagyományos kínai orvoslás gyógymódjairól tart előadást Jónás Csaba Nyíregyházán

A hagyományos kínai orvoslás gyógymódjairól tart előadást Jónás Csaba Nyíregyházán

A kínai gyógyászatról hallhatnak a nyíregyháziak szombaton (
Fotó: internet)

Az alternatív gyógymódok egyre nagyobb teret hódítanak a gyógyításban. Világszerte és országszerte alakulnak azok a klubok, amelyek a természetes gyógymódok hívei. Január 18-án a nyíregyháziak az Alvégesi Művelődési Házban hallhatnak előadást a kínai gyógyászat rejtelmeiről.

Jónás Csaba saját egészsége miatt fordult a természetgyógyászat felé

Jónás Csaba 26 évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni természetgyógyászattal. Amikor 29 évesen az orvosok egy betegsége kapcsán műtéttel akarták orvosolni a problémáját, úgy gondolta, hogy előbb megkérdez egy kínai gyógyászt is – hátha a keleti orvoslás segít neki elkerülni a műtétet. Sikerrel járt, ugyanis Wang doktor segítségének köszönhetően 8 hónap alatt meggyógyult és teljesen tünetmentessé vált.

Azóta az állandó tanulás és a megszerzett ismeretek terjesztése buzdítja őt arra, hogy ezen a pályán folytassa életét. Több, mint 9 iskolát végzett már el és az az életszemlélete, hogy mindig van mit tanulni!

A fotón Jónás Csaba és tanára, jó barátja Wang doktor.

Fotó: magánarchívum

Munkája során rengeteg, különböző betegséggel érkező pácienssel találkozott már, akik csodás gyógyulásukat neki köszönhetik.

Molnár Sándor alias „Cérna”, akinek a felkészülését Jónás Csaba is segíti

Fotó: dehir.hu

Az egyik legnagyobb büszkesége az a 73 éves Sanyi bácsi, aki a mai napig igazi sportember: veterán korosztályú triatlon versenyző, a 70-74 éves korosztály bajnoka volt 2016-ban és 2017-ben is, illetve 2019-ben tízszeres Ironman címet tudhat maga mögött! Felkészítésében évek óta nagy szerepet vállal Jónás Csaba természetgyógyász is.

Magyar népbetegségek a hagyományos kínai orvoslás szemszögéből

Ezt a címet viseli az a két részes előadás, amelyet Jónás Csaba természetgyógyász tart Nyíregyházán. Az első részben a hagyományos kínai orvoslás szemlélete kerül bemutatásra, a másodikban pedig a magyar népbetegségekről hallhatunk a hagyományos kínai orvoslás szemszögéből.  Elsősorban a hiánybetegségekre és azok megoldásaira fog fókuszálni az előadó.


Jónás Csaba 20 éve teljesen egészséges, még csak náthás sem volt!

Fotó: magánarchívum

Jónás Csaba az olvasóknak azt üzeni, hogy egy ilyen előadás során nagyon sokan magukra ismernek és késztetést éreznek arra, hogy folytassák a megoldást az egészségügyi problémáikra – tehát nem érdemes kihagyni ezt a szombat délutáni programot.

A részvétel ingyenes, mindenkit sok szeretettel várnak tehát január 18-án szombaton 15 órától Nyíregyházán, az Alvégesi Művelődési Házban.