A Fábián család minden tagja rajong az online Mozdulj Nyíregyháza! funkcionális edzéséért!

A Fábián család minden tagja rajong az online Mozdulj Nyíregyháza! funkcionális edzéséért!

A Fábián család minden tagja rajong az online Mozdulj Nyíregyháza! funkcionális edzéséért! Gyuri, Enci, Hanna és Léna egyébként már több mint két éve látogatják Tarnóczy Zalán óráit, amiket most sem hagynak ki, annak ellenére, hogy az egyelőre felköltözött az online térbe.

Különböző betegségek és műtétek utáni rehabilitációra kerestem egy precíz, intelligens szakembert. Amikor Tarnóczy Zalánhoz eljutottam, nagyon örültem, hiszen külsőleg is látszik rajta, hogy valódi sportember. A gondolkodásában és megnyilvánulásaiban is egy intelligens, kulturált szakembert ismertem meg, aki folyamatosan fejleszti magát – idézte vissza a kezdeteket a családfő. – Nagyon humánusan áll minden korosztályhoz, és teljesen személyre szabja az edzéseket. Fejben tartja mindenki betegségeit és ezekre folyamatosan odafigyel!

20 kilót fogyott

Az elmúlt közel 3 év alatt nemcsak a műtétek utáni felépülés sikerült: Gyuri majdnem 20 kilót fogyott úgy, hogy közben fizikailag teljesen megerősödött!

Alapvetően az edzések nagyon komolyak, de valahogy mindig van benne egy lazaság, amelyet Zalán még egy kis humorral is megfűszerez, aztán észre sem vesszük, hogy egyre többet csinálunk egy gyakorlatból! Az online elérhető gyermekedzést is kipróbáltuk már a lányainkkal, a kisebbik végzős ovis, a nagyobbik pedig harmadik osztályos tanuló. Nagyon örültünk a plüssdobálásnak, a koordinációs gyakorlatoknak és közte a planknek is. A mi lányaink nagyon szeretik ezeket az edzéseket, így online pedig mind a négyen akár egyszerre is tudunk edzeni!

Az online Mozdulj Nyíregyháza! funkcionális edzését a felnőttek számára heti kétszer (hétfő és csütörtök 18:00), a gyermekek számára heti egyszer (csütörtök 17:00) hirdetik. Ezek bárki számára elérhetőek a Mozdulj Nyíregyháza! Facebook-oldalán.