A 20 000. látogató a szezonban - népszerű a Városi Jégpálya a fiatalok körében

Tamás Janka boldogan vette át az ajándékot a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetőjétől. A nyíregyházi lány rendszeresen jár korcsolyázni, és az őszi nyitás óta ő a 20 000. látogató. 

- Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy én vagyok a 20 000., és köszönöm az ajándékot. A barátaimmal rendszeresen járunk korizni, amikor csak lehet itt vagyunk, általában egy héten csak egy napot hagyunk ki - mesélte Tamás Janka. 

A jégpálya népszerű a fiatalok körében, és igazi közösségi tér lett. Nemcsak a korcsolya szerelmeseinek biztosít helyet, de különböző rendezvényeket is tartanak a sportlétesítményben. A jövőben is folytatódik az ovikori program, és a családi korcsolyázás is. 

- Bíztunk abban, hogy a nyíregyháziak megszeretik majd a Jégpályát, és az eddig tapasztalatok pozitívak. Igyekeztünk olyan szórakoztató programokat szervezni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat, de a legfontosabb célunk az, hogy minél több nyíregyházi tanuljon meg korcsolyázni - mondta Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője. 

A 2019/20-as jégkorong utánpótlás szezonban először – szombaton és vasárnap is - hazai pályán  játszanak a Szabolcsi Sólymok csapatai.  Szombaton az U10 korosztályban először láthatják a jégkorongsport szurkolói és szerelmesei hazai pályán Kercsó Árpád mesteredző tanítványait. A Szabolcsi Sólymok mellett a Debreceni Hoki Klub és a sátoraljaújhelyi Zempléni Hiúzok csapatai vesznek részt a tornán. Az első meccsen a Szabolcsi Sólymok a szomszédvár Debrecen korosztályos csapatával játszanak. Vasárnap is folytatódnak a küzdelmek, de ekkor már a Sólymok U12-es csapata ragad ütőt. A vasárnapi tornán a nyíregyháziak a Kiskőrös, a Kazincbarcika és a Kecskemét csapatait látják vendégül. A nyitómeccs szintén 10.00-tól kezdődik. Mindkét tornára a belépés ingyenes. A jégkorong mérkőzések napján módosul a közönségkorcsolya nyitva tartás. Mindkét alkalommal 14.00 órától lesz nyitva a nagyközönség számára a jégpálya.