Nyílt nap a tenisz kedvelőinek - bárki kipróbálhatja a játékot

Ha eddig csak a TV-n keresztül nézted a tenisz meccseket és még sosem próbáltad, akkor itt a lehetőség! A MARSO Tenisz Centrum nyílt napot szervez azért, hogy egyre többen megismerkedjenek a tenisz világával, hiszen a következő Fucsovics Márton akár közülük is kikerülhet!

2019. április 18-án (csütörtökön) nyílt napot tartanak a nyíregyházi Városi Stadionban található tenisz centrumban. Az érdeklődők 17:00 órától megtekinthetik a MARSO Tenisz Centrum 10-18 éves, korosztályos versenyzőinek bemutató edzését, majd 18:00 órától maguk is kipróbálhatják a teniszt ingyenes oktatás keretén belül!

A program összeállításakor figyelmet fordítottak arra is a szervezők, hogy a vezetőedzők is jelen legyenek, hiszen mindenkiben felmerülhetnek olyan alapvető kérdések, mint például milyen eszközökre van szüksége valakinek ahhoz, hogy elkezdje a teniszt. Ha pedig valaki kedvet érez a teniszhez, akkor a helyszínen jelentkezhet is tanfolyamra vagy a nyári táborok iránt is érdeklődhet!

A rendezvényen a részvétel ingyenes és a korhatár is széles, hiszen 5 éves kortól egészen 105 éves korig várják a résztvevőket!