Link küldése Link küldése

Múzeumi együttműködés a tisztviselői karral
2018.10.11.


A Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar 83 ezres tagsága javára kötött együttműködési megállapodást a Jósa András Múzeum igazgatója a kar elnökével. A kedvezményes belépést munkáltatói igazolás ellenében kaphatják meg a múzeum látogatói.


A soproni Múzeum után másodikként írt alá együttműködési megállapodást a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar elnöke Nyíregyházán. Megyénkben 3 ezer alkalmazott és családtagjai, 10 ezer körüli látogató kaphat 15 %-os belépőjegy kedvezményt, sőt a gyerekek féláron látogathatják a múzeumot.

Nekünk az a célunk, hogy minél többen jöjjenek a színvonalas kiállításunkra a Jósa András Múzeumba.

– mondta Dr. Rémiás Tibor, a Jósa András Múzeum igazgatója.

Nem beszélve arról - ezt mindig elmondjuk - , hogy 150 éves a Jósa András Múzeum. Mi nagyon színvonalas kiállításokat, rendezvényeket, konferenciákat szeretnénk szervezni és szerveztünk is idáig. Ez a továbbiakban is így lesz. Már a jövő évi terveink is megvannak. Az elnök asszonynak az nagyon tetszett, hogy jövőre természettudományi kiállításokkal szeretnénk kedveskedni a látogatóknak.

A meghosszabbított nyitva tartás szerint december 16-ig látható Munkácsy kiállításon, és az említett jégkorszaki, illetve antropológiai tárlaton túl ma már publikus a jövő őszi Szinyei Merse tárlat, és az hogy egy Retro bemutatóval jelentkezik a múzeum júniusban, a hosszú éjszakán.


További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Szarka Lajos

Ezzel a színvonalas tervvel állt a kar elnöke elé az intézmény vezetője.

Gyakorlatilag a magyar kormánytisztviselő és állami tisztviselői karnak van egy olyan feladata és hatásköre, amelyben a kormány tisztviselők és állami tisztviselők számára kulturális és szociális programokat biztosít a Tisztviselői Kar. E tárgykörben szerettük volna, ha múzeumokkal, színházakkal és kulturális rendezvényközpontokkal megállapodásokat tudunk kötni.

 fogalmazott Palich Etelka, a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar elnöke.

Minden munkáltató ismeri és kiadja azt az igazolást, mellyel érvényesíthető a kedvezmény. A tisztviselői Kar honlapján megtalálható a partnerek listája. A jövőben egy dolgozói kulturális kártya bevezetése a cél, melyhez kormányzati döntés szükséges.

E program valamennyi résztvevője számít az idegenforgalom további erősödésére, hiszen a kedvezmények újabb látogatókat és vendégeket csalogathatnak a társintézményekbe is.

 

Matyasovszki Edit

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Ajaj! Közeleg Krúdy „fekete” péntekje

Sokan nem babonásak, mégis eszükbe jut, ha egy fekete macska megy át az úton, az nem jelent jót.

Ami a KGST piacon nem kapható, az tulajdonképpen nem is létezik

Óriási terület, 350-400 árus és több ezer vásárló.

Áprilisban gyönyörködhetünk legközelebb a Bujtosi Városliget mesés szökőkútjában

Szombaton kiemelték a szökőkutat a Bujtosból, sokáig kell várnunk, hogy újra láthassuk.

Kórházban a Sóstói úton elgázolt kerékpáros

Több baleset is történt az elmúlt hétvégén a Sóstói úton.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!