Link küldése Link küldése

Minden, amit az I. Nyíregyháza Rally útvonalát érintő forgalomkorlátozásokról tudni kell
2018.11.08.


Az I. Nyíregyházi Rally elnevezésű autóverseny belvárosi gyorsasági szakasza miatt a november 9-én pénteken a város több pontján forgalomelterelések és útlezárások várhatóak 13 órától 21 óráig. Ebben az időszakban azok a helyi és helyközi autóbuszjáratok, amelyek útvonala érinti a Rally útvonalát, terelő útvonalon közlekednek.


A szervezők kérésére pénteken ha lehet, senki ne induljon a belvárosba autóval, válasszák inkább a gyalogos közlekedést. A nagykörúton nem lesznek ugyan lezárások, de nagy forgalomra kell számítani. A külvárosi részek innen zavartalanul megközelíthetőek. Kérik, hogy körültekintően parkoljanak, a parkolók egy részét már éjjel lezárják a forgalom elől. A további parkolókban táblákat helyeznek ki, jelezve, hogy a délelőtti órákban szabad a parkolás, de a helyszínt 13 óráig el kell hagyni.

A rossz helyen parkoló autókat a szervezők a verseny biztonságos lebonyolítása érdekében elszállíthatják a fent megadott útszakaszokon.

A verseny pénteki napján 13 órától 21 óráig nem lehet behajtani a Hunyadi utcára a Pazonyi út - László utca - Ferenc körút irányából, a Belső körútra a László utcáról, a Szegfű utcára a László utcáról, illetve az Inczédi sorról, valamint a Szegfű utca Pláza felőli részéről. Az Inczédi sorról a Bujtos utcára, a Bocskai utcára az Inczédi sorról, illetve a Bocskai utca Kórház felőli részéről, a Luther utcára a Debreceni, az Eötvös, és a Kereszt utcák irányából. A Szarvas utcára az Arany János utca irányából, a Széchenyi utcára a Benczúr tértől, a Bethlen Gábor utcára a Bessenyei tértől, a Vay Ádám körútra a Rákóczi, illetve a Kossuth utca irányából. Az Egyház utcára a Bethlen Gábor utca felől, a Síp utcára a Vay Ádám krt., a Rákóczi, illetve a Kossuth utca irányából. A Dózsa György utcára a Ferenc krt., a Korányi Frigyes út, illetve a Pazonyi tér felől. A Kürt utcában 13-21 óráig ideiglenes forgalmirend-változás lép életbe, a Kereszt utcából a behajtás engedélyezve lesz. A lezárással érintett útszakaszokon a forgalmat rendőrök irányítják.

Felhívják az állampolgárok figyelmét, hogy a verseny útvonalára senki sem engedhető be, de a környező utcákba a rendőr vagy a biztosító személyzet tagja a lakcímkártya bemutatása ellenében az ott lakókat, valamint indokolt esetben az oda érkezőket beengedi.

Kérnek mindenkit, hogy a verseny napján 13 óra és 21 óra között a belvárost csak gyalogosan közelítsék meg, a járművek közlekedésére a körutat és az azon kívül eső útszakaszokat használják.

Ebben az időszakban azok a helyi és helyközi autóbuszjáratok, amelyek útvonala érinti a Rally útvonalát, terelő útvonalon közlekednek. A járatok minden érintett helyi-helyközi megállóban megállnak.

 

Szoboszlai Tibor

Borítókép: GTspirit

 

A november 9-ei forgalomkorlátozásokhoz kapcsolódó tartalmak:

I. Nyíregyháza Rally - Autóbuszjáratok megváltozott útvonala péntek délután

Nyíregyháza Rally - Versenypályává válik a fél belváros!

Nyíregyháza Rally - Vasárnap az autópiac elmarad

I. Nyíregyháza Rally – Pénteken forgalomelterelések és útlezárások Nyíregyházán

Tudja merre megy majd a Nyíregyháza Rally belvárosi útvonala? Megmutatjuk!

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Városi Ifjúsági Bál lesz Nyíregyházán – A velencei karnevál az idei téma

A Városi Ifjúsági Bál január 26-án a Hotel Koronában kerül megrendezésre.

Gyorsforgalmi út épül Kárpátalja felé – Az M34-es kétszer két sávon éri majd el Záhonyt

Négy sávon éri majd el Záhonynál a határt az M34-es gyorsforgalmi út.

Figyelem! Tilos korcsolyázni a Bujtosi tó jegén!

A tó körül a balesetek elkerülése érdekében tiltó táblákat is kihelyezett a NYÍRVV Nonprofit Kft.

Öt éves a Móricz Zsigmond Olvasókör – Székhelyükön ünnepelték a születésnapot!

A köszöntő szavak után fotókkal, videókkal elevenítették fel az elmúlt éveket.

Beszámoló a luxemburgi kulináris világbajnokság tapasztalatairól!

A verseny tapasztalatairól a megyei Kereskedelmi és Iparkamarában tartottak beszámolót.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!