Meghosszabbított együttműködés


2017.08.11.


Rekordszámú nevezés érkezett a kispályás labdarúgó bajnokságra. 120 csapat indul a jövő héten kezdődő pontvadászat során. A névadó szponzor marad, és az öregfiúknál három csoport is lesz.


Három éve az Intersport nevét viseli a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság. A cég és a Nyíregyházi Sportcentrum közötti együttműködés harmonikus volt, így a felek meghosszabbították a szerződést.

- Nagyon fontos, hogy az emberek mozogjanak, és szerencsére egyre többen teszik ezt. A sporttól nem csak egészségesebbek lesznek, hanem jobban is érzik magukat. Mi ebben próbálunk segíteni, és nem volt kérdéses, hogy a jövőben is támogatjuk a Sportcentrum rendezvényeit – mondta Czakó Gyula áruházvezető.

További képekért kattintson a fotóra! (Fotók: Szarka Lajos)

 

A sportáruház a kispályás bajnokság mellett a Nyuszi vagy a Mikulás futás rendezését is segíti. A labdarúgó bajnokság pedig mérföldkőhöz érkezett, soha ennyi csapat még nem nevezett:120 együttes kezdi a szezont a jövő héten hétfőn.

- Ez egy igazi sikertörténet. Nem nagyon van már olyan nyíregyházi aki szretne futballozni kispályán, de nem teheti ezt meg. Idén rekordszámú csapat nevezett, és bízom abban, hogy ilyen támogatókkal még sok évig mehetünk tovább – mondta Kósa Árpád a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.

Hat új csapat érkezett és csak kettő szűnt meg. Az A-B-C-D-E-F-G csoportokban 12 - 12 csapat szerepel majd a H - és OLD BOYS I. osztályban 10 - 10 míg az OLD BOYS II.o és OLD BOYS III. osztályban 8 - 8 csapat mérkőzik majd.

- Egyre több fiatal vesz részt a sorozatban, sok diákcsapat is indul a bajnokságban. De a Nyíregyháza melletti települések közül is többen neveztek már, így Nyírtura, Gávavencsellő, Tímárt és Levelek is indít együttest - mondta Dajka László főszervező.

Az elmúlt hetekben a stadionban lévő pályák új salakréteget kaptak, és mindegyik ledes világítással rendelkezik, így este is lehet találkozókat rendezni.

Dankó László

« vissza

TOP24
Legfrissebb hírek videóval
Programajánló
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Gulbis - harmadszor is legyőzve!

Fucsovics Márton ezúttal is legyőzte a világranglista korábbi 10. helyezettjét

Pikáns meccs lesz

Második hazai mérkőzését vívja szerdán a Nyíregyháza Spartacus

Sportolók köszöntése

Helebrandt Máté ás Dr. Szokol Dianna is elismerést kapott

Továbbjutás a kupában

Győzött Sopronban a Nyírség NSC

Fucsovics főtáblára jutott, Gulbis ellen kezd

Fucsovics Márton főtáblára jutott az egyesült államokbeli Winston-Salemben.

Vereség Dorogon

Először kapott ki a Nyíregyháza Spartacus

Ezt olvasta már?
X
A világ kilencedik legbiztonságosabb helye Magyarország
Hazánk a kilencedik az FCO listáján.
Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Impresszum Írjon nekünk
© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!