Link küldése Link küldése

Kefir és nyíregyházi szerelme elvitték a fődíjat
2017.09.13. Egy heti izgalom után derült ki, hogy a Nyíregyházáról származó szépség, Mihályi Mariann kedvese, Kefir küzdött meg legderekasabban szerelméért, így ők vihették haza a fődíjat. A pár három és fél éve van együtt, folyamatosan zajlik körülöttük az élet, és úgy érzik, a játék még inkább megerősítette kapcsolatukat.

 

Mihályi Mariann és Kecskés Tibor három és fél éve alkotnak egy párt

 

– Ebben a játékban tényleg megerősödött a kapcsolatunk, nagyon fontos volt az, hogy mennyire ismerjük egymást, a képességeinket, a határainkat. Mielőtt elindult a vetélkedő, kicsit tartottam attól, hogy mit fog kihozni belőlünk ez a játék, hiszen számos konfliktust okozhatnak az itt hozott döntések, volt már olyan pár a korábbi évadok során, akiknek emiatt ért véget kapcsolatuk. De mi csak még inkább megerősödtünk, és nagyon jól szórakoztunk – mesélte Mariann, majd hozzátette – nagyon fáradtan érkeztünk a műsorba, rengeteg pörgésen voltunk túl, úgyhogy az első adásokban nehezen szereztünk pontokat.

 

Mariann nem volt könnyű helyzetben a liciteknél

 

A második adástól azonban egyre bátrabban licitált a nyíregyházi szépség, Kecskés Tibor, Kefir pedig hősiesen küzdött a feladatokon. Miután a Gyere el, Tarzan! fantázianevet viselő játékban rekordot döntöttek, nyerő szériájuk beindult, és sorra nyerték a liciteket, illetve a játékokat is. Teljesítményük a többi játékost is lenyűgözte, Kefir nem riadt vissza a jeges futópályától és a vasrudak meghajlításától sem.

 

Kefir a jeges pályán is hősiesen küzdött


 

A döntő párbajban Kefirnek és Berki Krisztiánnak kellett tizenöt sörösrekeszt egymásra raknia, majd egyikről a másikra felmászni, és úgy megszerezni kedvesük számára egy rózsaszálat. Noha az elképesztő koncentrációt és fizikumot igénylő feladatot egyikük sem tudta tökéletesen végrehajtani, a ládák többször is az utolsó pillanatban dőltek ki a versenyzők alól, ám végül Kefir magasabbra jutott azzal, hogy felállt a 14. láda tetejére.

 

A Drágám, add az életed! első hetének győztesei

 

– Nagyon örültünk annak, hogy győztünk, személy szerint a rekeszes feladat volt a kedvencem. Egyáltalán nem számítottunk arra, hogy elsők lehetünk, és mivel úgy éreztük igazságosnak, hogy a hihetetlen kitartó és ügyes párbaj párosunk, Berki Krisztián és Hódi Pamela számára felajánljuk az egymilliós fődíj felét, így is tettünk – árulta el Mariann, majd kedvese, Kefir hozzátette – így éreztük fair-nek elképesztő páros voltak, az utolsó pillanatig sem gondoltam, hogy mi nyerhetünk. Nekem hatalmas élmény volt ez a játék, gyerekkorom óta fontos számomra a sport, és mindig nagyon szerettem az ügyességi feladatokat.

Farkas Fanni
(Fotók: tv2.hu)

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

A Szent Iván-éjjel búcsúzik tavaszig a múzeumfalu

Felújítás miatt hónapokra bezár Nyíregyháza egyik leglátogatottabb kulturális intézménye.

A kedvesét elszerette a nõvére

Horváth Réka balerina helyett színésznõ lett.

Címfelülvizsgálat: elindult a közzététel, keressük a sajátunkat!

Az eddigi, nevenincs közterületek névadásába a lakosságot is bevonták.

11 351 új növény díszíti majd a két teret

Az önkormányzati projekt keretében megújuló Benczúr és Bessenyei tér növényzete teljesen felfrissül.

Volt egyszer egy Júlia malom

A Júlia malmot Schlichter Gyula m. kir. honvédszázados építtette.

Újabb értékes tárlat a múzeumban

Komoly biztonsági intézkedések mellett megérkeztek a Munkácsy-festmények.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!