Link küldése Link küldése

Kefir és nyíregyházi szerelme elvitték a fődíjat
2017.09.13. Egy heti izgalom után derült ki, hogy a Nyíregyházáról származó szépség, Mihályi Mariann kedvese, Kefir küzdött meg legderekasabban szerelméért, így ők vihették haza a fődíjat. A pár három és fél éve van együtt, folyamatosan zajlik körülöttük az élet, és úgy érzik, a játék még inkább megerősítette kapcsolatukat.

 

Mihályi Mariann és Kecskés Tibor három és fél éve alkotnak egy párt

 

– Ebben a játékban tényleg megerősödött a kapcsolatunk, nagyon fontos volt az, hogy mennyire ismerjük egymást, a képességeinket, a határainkat. Mielőtt elindult a vetélkedő, kicsit tartottam attól, hogy mit fog kihozni belőlünk ez a játék, hiszen számos konfliktust okozhatnak az itt hozott döntések, volt már olyan pár a korábbi évadok során, akiknek emiatt ért véget kapcsolatuk. De mi csak még inkább megerősödtünk, és nagyon jól szórakoztunk – mesélte Mariann, majd hozzátette – nagyon fáradtan érkeztünk a műsorba, rengeteg pörgésen voltunk túl, úgyhogy az első adásokban nehezen szereztünk pontokat.

 

Mariann nem volt könnyű helyzetben a liciteknél

 

A második adástól azonban egyre bátrabban licitált a nyíregyházi szépség, Kecskés Tibor, Kefir pedig hősiesen küzdött a feladatokon. Miután a Gyere el, Tarzan! fantázianevet viselő játékban rekordot döntöttek, nyerő szériájuk beindult, és sorra nyerték a liciteket, illetve a játékokat is. Teljesítményük a többi játékost is lenyűgözte, Kefir nem riadt vissza a jeges futópályától és a vasrudak meghajlításától sem.

 

Kefir a jeges pályán is hősiesen küzdött


 

A döntő párbajban Kefirnek és Berki Krisztiánnak kellett tizenöt sörösrekeszt egymásra raknia, majd egyikről a másikra felmászni, és úgy megszerezni kedvesük számára egy rózsaszálat. Noha az elképesztő koncentrációt és fizikumot igénylő feladatot egyikük sem tudta tökéletesen végrehajtani, a ládák többször is az utolsó pillanatban dőltek ki a versenyzők alól, ám végül Kefir magasabbra jutott azzal, hogy felállt a 14. láda tetejére.

 

A Drágám, add az életed! első hetének győztesei

 

– Nagyon örültünk annak, hogy győztünk, személy szerint a rekeszes feladat volt a kedvencem. Egyáltalán nem számítottunk arra, hogy elsők lehetünk, és mivel úgy éreztük igazságosnak, hogy a hihetetlen kitartó és ügyes párbaj párosunk, Berki Krisztián és Hódi Pamela számára felajánljuk az egymilliós fődíj felét, így is tettünk – árulta el Mariann, majd kedvese, Kefir hozzátette – így éreztük fair-nek elképesztő páros voltak, az utolsó pillanatig sem gondoltam, hogy mi nyerhetünk. Nekem hatalmas élmény volt ez a játék, gyerekkorom óta fontos számomra a sport, és mindig nagyon szerettem az ügyességi feladatokat.

Farkas Fanni
(Fotók: tv2.hu)

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Elő a nagykabátokkal – Szombattól még hidegebb lehet

Szombattól északkelet felől szibériai eredetű hideg áraszt el minket.

Lezárt ügy – Építkezés alatt álló ház dőlt össze

A nyíregyházi rendőrök vádemelést javasolnak a kivitelezésért felelős vállalkozó ellen.

Nyílt kollaborációt látott szocialista önkormányzati képviselőknél Szigetvári

Megkezdte az Együtt az aláírásgyűjtést Nyíregyházán is a 2018-as országgyűlési választásokra.

Járvány – Egy hét alatt közel másfélszeresével nőtt az influenza gyakorisága megyénkben

A legtöbb háziorvosnál már tavaly november elején kérhették az influenza elleni védőoltást.

Tévhit, hogy egyirányú utcában forgalommal szemben lehet kerékpározni

Ez csak akkor szabad, ha azt tábla és burkolatjel jelzi.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!