Link küldése Link küldése

Kamarai küldöttgyűlés – Elismerték a legjobbakat
2018.05.17.


Küldöttgyűlést tartott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az évértékelés után kitüntetéseket adtak át, valamint az idei évben sikeresen vizsgázott négy kézápoló és műkörömépítő, valamint öt kozmetikus is átvehette mesterlevelét.


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara küldöttgyűlésen értékelte az elmúlt év munkáját és eredményeit.

Pekó László elnök elmondta:

A kamarának 2017-ben is sikerült tervszerűen gazdálkodni, és a vállalt feladataikat teljesíteni.

Fontosnak tartja, hogy a kamara támogatja és szervezi a szakképzést, erre is megfelelő forrás állt rendelkezésükre.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Szarka Lajos

Jól működik a békéltető testület, és örömmel fogadták, hogy a kamarán belül szakmai és mestertagozatok alakulnak, amelyekben előremutató munka folyik.

Elismerték a legjobbakat

Az évértékelő küldöttgyűlést követően kitüntetéseket adtak át. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöki aranyérmét Huray Gábor nyugdíjas vállalkozó, és Kárpáti Tibor már szintén nyugdíjas vállalkozó kapta. Az Év vállalkozása díjat a Tréner kft.-nek ítélték oda. Az Év Kereskedelmi Vállalkozása díjat Kelemen Róbert egyéni vállalkozó, az Év Kézműves Vállalkozása díjat a Gy és Gy Csőszer Bt., az Év Szolgáltató Vállalkozása díjat a Módszertan 2000 Bt. kapta meg.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Szarka Lajos

Ezek mellett odaítélték a Kiváló Képzőhely, a Kiváló Gyakorlati Oktató, és a Kiváló Tanuló díjakat is. A kitüntetések átadását követően az idei évben sikeresen vizsgázott négy kézápoló és műkörömépítő, valamint öt kozmetikus is átvehette mesterlevelét.

 

Szoboszlai Tibor

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriábanImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!