Link küldése Link küldése

Jön a Like 3, érkeznek a tehetségek
2017.10.12.Harmadik alkalommal rendezik meg a Like nyíregyházi tehetségkutató versenyt. A versenyzők tánc és ének kategóriában, ezeken belül ifjúsági és felnőtt korosztályban jelentkezhettek. Az ifjúsági korosztály 10-16 éveseknek, még a felnőtt kategória 17-25 éveseknek szól. A nevezők többségében a könnyedebb műfajokat részsítették előnyben az ének és a tánc kategóriában egyaránt, de az utóbbinál lesz néptánc és társastánc is. Idén az előválogató után egyből a döntő fog következni, hogy hányan juthatnak tovább az előválogatóból a döntőbe, azt előre még nem lehet tudni.


 

Nagy nevek a zsűriben


– Igyekeztünk olyan zsűrit összeállítani, akik valóban szakemberekből állnak. Itt lesz Horváth Mari színművész, Puskás Bernadett a Vasvári Pál Gimnázium ének tanára, Miskolcról érkezik F. Lőrincz Krisztina a Grand Dance táncstúdió vezetője, vagy említhetném Zentai Editet, akit sokan ismernek mint előadóművészt és mint rádiós személyiséget, de a Művészeti Szakgimnázium igazgatóhelyettes asszonya, Szilágyi Zsoltné is ott fog ülni a zsűriben – mondta el Lázár István a Váci Mihály Kulturális Központ közművelődési szakembere.


Az előválogató október 21-én, szombaton lesz megtartva a Váci Mihály Kulturális Központban, a döntőre pedig december 2-án kerül sor. A díjazottak értékes nyereményekkel gazdagodnak és természetesen sok fellépés lehetőség és népszerűség is vár rájuk.

Kanócz Rita

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Újabb ciklon, újabb havazás – Még nincs vége a télnek

Hétfő estétől ismét szeles, csapadékos időszak jön.

Tűzoltóbál Nyírbátorban – Hajnalig ropták a táncot

Szombaton tartotta Tűzoltóbálját a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Nyírbátorban.

Az „A” csoport hódította el a vándorserleget

Vasárnap délelőtt rendezték meg a nyíregyházi hivatásos tűzoltók teremlabdarúgó tornáját.

Bíróság elé állítást javasolnak az ittas sofőrrel szemben

A vásárosnaményi rendőrök a büntetőeljárást befejezték.

Tajvani bánkis siker – Nemzetközi versenyen a jeltolmács kesztyű és alkotója

Magyar diákok is képviseltették magukat a „Taiwan International Science Fair” elnevezésű versenyen.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!