Link küldése Link küldése

Jeleznénk, hogy számolni kell velünk!
2016.10.25. Elszántan készülnek a Békéscsaba elleni találkozóra a Fatum Nyíregyháza játékosai. A keret alaposan megváltozott a nyári szünetben, Szombathelyi Szandra, Leidgeb Noémi, Vacsi Evelin, Villám Lilla és Kalotai Zsófia személyében felnőtt, illetve korosztályos válogatottak érkeztek a szabolcsi megyeszékhelyre, és három venezuelai valamint egy argentin légiósa is van a Nyíregyházának. Az ötszörös bajnok, hatszoros kupagyőztes gárda vezetése idén a dobogót tűzte ki célul. Így a címvédő Békéscsaba ellen bravúrra készülnek.

- Tavaly egyszer sem kaptak ki a szezonban, mi viszont már most szeretnénk jelezni, hogy számolni kell velünk az idei bajnokságban, és bízom abban, sikerül győzni szerdán - mondta Villám Lilla játékos Fatum Nyíregyháza

A sok új játékos mellett új a vezetőedző, Horváth András is. A tréner korán, már augusztusban elkezdte a munkát a kerettel, és a felkészülés során imponáló volt a Fatum mérlege, sorban nyerte az edzőmeccseket, és többek között a Békéscsabát is legyőzte az együttes. Igaz, a válogatottak nem játszottak az ellenfélnél.

- Az edzőmeccsen végig kiegyensúlyozottan tudtunk röplabdázni, erre lesz szükség most is, de a pillanatnyi forma dönt majd – mondta Vacsi Evelin játékos, Fatum Nyíregyháza

A Nyíregyháza jól kezdte a bajnokságot, az első fordulóban kevesebb mint egy óra alatt 3-0-ra győzték le a Palotát. Nehezíti viszont a szakmai stáb munkáját, hogy egy vírusos betegség miatt többen is legyengültek, sőt a hét elején a csapatkapitány Szombathelyi és a néhány hónapja még a riói olimpián játszó argentin Fernandez nem is edzhetett. Ennek ellenére a nyírségiek optimisták, és bíznak abban, hogy megszakítják a Békéscsaba több mint egy éve tartó veretlenségi sorozatát.

A találkozó 18 órakor kezdődik, az NYTV pedig csütörtökön 20 órától közvetíti a mérkőzést. 

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Ezrek a lelátón - végérvényesen visszatért a salakmotor a megyébe!

Nemzetközi mezőny a versenyeken, lengyel, cseh, ukrán, bolgár és a legjobb magyar riderekkel

Vereség Kaposváron - a Szpari sem tudta megállítania somogyiakat

A 13. fordulót rendezték a labdarúgó NB-II-ben

NYKC - Tovább kell várni az első hazai győzelemre

A Balmazújváros elvitte az egyik pontot

Uszoda építés - elhelyezték az alapkövet, 2019. őszére kész a komplexum

Egy 50 méteres versenymedence és egy 25 méteres tanmedence is lesz az új nyíregyházi uszodábanImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!