Link küldése Link küldése

Ingyenes, játékos angol nyelvű foglalkozások nagycsoportosoknak a Bemben
2018.10.23.


Ingyenes, játékos angol nyelvű foglalkozásokon vehetnek részt a nagycsoportos óvodások a Nyíregyházi Bem József Általános Iskolában. Az intézményben 41 éve kiemelt szerepet kap az angol nyelv oktatása.


Iskolánkban a korszerű és hatékony nyelvtanulás lehetőségét szeretnénk tanulóinknak biztosítani, éppen ezért diákjaink már első osztályban elkezdik az angol nyelv tanulását játékos formában, majd felső tagozaton minden nap angol órán mélyítik tudásukat. Hisszük és valljuk, hogy a sikeres nyelvtanulás első számú titka a rendszeresség. A tanítási órákat, színes programokkal egészítjük ki, ahol az angol kultúrával, a civilizációs ismeretekkel és a történelemmel is ismerkedünk. A tanulókkal idegen nyelvű könyvek olvasunk, zenét hallgatunk, filmeket nézünk délutáni foglalkozásokon. A Bemben zajló nyelvoktatás sikerességét támogatja Lengyel testvériskolai kapcsolatunk is, ahol lehetőséget kapnak a gyerekek arra, hogy angol nyelven kommunikáljanak, levelezzenek. Ezt erősíti, hogy évente két alkalommal személyesen is találkozhatnak egymással a csereprogramban részt vevő tanulók, közös programokat szervezünk. Tanulóink a saját tempójuk szerint sikeres középfokú nyelvvizsgát tesznek 7. vagy 8. évfolyamon. Minden tanévben 20-25 diákunknak tudunk gratulálni az évzárón, hiszen átlagosan ennyien visznek magukkal a középiskolába középfokú nyelvvizsga bizonyítványt.

Úgy gondoljuk, hogy nem lehet elég korán kezdeni a nyelvtanulást, ezért leendő első osztályos gyerekek részére október végétől szervezünk játékos angol foglalkozásokat iskolánkban. Az első ilyen foglalkozásra 2018. október 26-án, pénteken 16 órától kerül sor a Nyíregyházi Bem József Általános Iskolában (4400. Nyíregyháza, Epreskert u. 10.). Az ingyenes ovis órákról bővebben az iskola titkárságán, a tanító néniknél, az iskola honlapján és facebook oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők. (http://nyhbemisk.wixsite.com/bemsuli)

 

Forrás: Nyíregyházi Bem József Általános Iskola

 

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Korcsolyaoktatást is tartanak a Nyíregyházi Jégpályán

Az oktatásra kortól és nemtől függetlenül mindenkit szeretettel várunk!

Sokat spórolhat, ha jól szigetelt az otthona - Akár 50 százalékos megtakarítás is elérhető

Akár negyven-ötven százalékos megtakarítás is elérhető egy családi ház teljes leszigetelésével.

Kívánjon valamit ma este - Intenzív csillagzápor várható szombaton éjszaka

1833-ban egy óra leforgása alatt mintegy 200 ezer hullócsillag tűnt fel az égen.

Napsütéses szombat november közepén - Mintha tavasz lenne

A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű.

Megmaradt a kedvezményes lakásáfa bizonyos ingatlanoknál

2023 végéig meghosszabbította a kedvezményes, 5 százalékos áfakulcs alkalmazását.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!