Link küldése Link küldése

Gazdasági fórum keretében mutatták be az idei TOP 100 Magazint
2017.12.07.


Gazdasági fórum keretében mutatta be az idei TOP 100 Magazint a megyei napilap a Korona Hotel dísztermében. A megye gazdasági életének szereplői, a száz legnagyobb vállalkozás képviselői elsőként vehették kezükbe a kiadványt. A TOP 100 Gazdasági Díjat Dr. Nemes Attila, a Michelin Hungária kft. Nyíregyházi Gyárának igazgatója kapta.


 

A Kelet-Magyarország 1999-ben teremtett hagyományt, azt követően minden évben, egyre bővülő terjedelemben mutatta be a megyei TOP-cégeket, aktuális teljesítményüket. Mérföldkőhöz érkeztek, amióta a TOP 100 kiadványt együttműködésben készítik el a megyei adóhatósággal és a megyei kereskedelmi és iparkamarával. Nyéki Zsolt főszerkesztő elmondta:

Minden év végén visszatekintünk a megye gazdasági életére, bemutatjuk, hogy a szereplők honnan, hová jutottak el.

Ez alapján egy precíz kimutatást készítenek, így áll össze a megye TOP 100-as listája.

FEJLŐDŐ MEGYEI GAZDASÁG

Az idei kiadványt bemutató gazdasági fórumon a résztvevőkkel megosztotta gondolatait Dr. Seszták Miklós fejlesztési miniszter, Román István kormánymegbízott, Baracsi Endre a megyei közgyűlés alelnöke és Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza polgármestere is. A megyeszékhely vezetője hangsúlyozta, a TOP 100-asok jelentős része a városban működik, így a mindennapi életben fontos szerepet játszanak.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Szarka Lajos

Ezért Nyíregyháza a fejlesztési programjaival is segíti a helyi gazdaság működését, az újabb befektetéseket, beruházásokat. Kiemelte a szakképzett munkaerő biztosításának fontosságát is, erre szolgál a város foglakoztatási paktuma.

TOVÁBBRA IS A MICHELIN A LISTAVEZETŐ

A száz legnagyobb megyei vállalkozás listáját az elmúlt év nettó árbevétele alapján idén is a Michelin Hungária kft. Nyíregyházi Gyára vezeti, és a TOP 100 Gazdasági Díját is Dr. Nemes Attila, a cég igazgatója kapta. A TOP 100-as listán a második helyet a Master Good Termelő és Kereskedelmi kft., a harmadikat a LEGO Manufacturing kft., a negyediket az NZRT-Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., az ötödiket pedig a Szatmár Optikai Gyártó és Forgalmazó kft. foglalja el.

Szoboszlai Tibor

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Jószomszédi kapcsolat – Ukrán önkormányzati küldöttség látogatott Nyíregyházára

A küldöttség a Robert Schuman Intézet és a Nemzetközi Visegrádi Alap szervezésében érkezett.

Több hónapos téli pihenő után újra működik a szökőkút a Bujtosi tavon

Több hónapos téli pihenője után, a berendezést szombaton indították be a NYÍRVV munkatársai.

Letartóztatta a bíróság a kerítés bűntettével gyanúsított párt

Előzetes letartóztatásba helyezték R. J. és társa gyanúsítottakat.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!