Link küldése Link küldése

Folytatódik a futball bajnokság - Siófokra látogat a Nyíregyháza Spartacus
2018.09.13.


 A csapat a jövő héten Magyar Kupa meccset vív Nyírbátorban.


A válogatott találkozói miatt az elmúlt hétvégén nem rendeztek fordulót a magyar bajnokságban. A Szpari szakmai stábja kihasználta az időt, és napi két-három edzést tartott a labdarúgóknak, illetve fizikai felmérésen vettek részt a játékosok. A napokban megérkeztek az eredmények.

- Jók az adatok, sokat fejlődtek a játékosok, ami azt mutatja, hogy az elmúlt három hónapban végzett munka eredményes volt, Daru Bence – aki egy sérülés után érkezett - vagy Rezes László állapota jelentősen javult, de igaz ez Végső Elődre és Kulcsár Hunorra is. A bajnoki szünet miatt a múlt héten komolyabb fizikai terhelést kaptak a játékosok. Pekár Lászlónak volt kisebb sérülése, de rá számíthatok, Tóth Ádám viszont sajnos komolyabb problémával küzd, rá hosszabb kihagyás vár - mondta Bozsik József vezetőedző.

Vasárnap már újabb bajnokit játszik a csapat a Siófok ellen. A két gárda 19. alkalommal találkozik egymással, tízszer az élvonalban, nyolcszor az NB-II-ben mérkőzött meg a két együttes. A Siófok nem kezdte jól az idényt, és a bajnoki szünet előtt edzőt váltottak.

- Egy masszívan védekező, jól kontrázó csapat a Siófok, igyekeztünk felkészülni a játékukból, de a saját futballunkat szeretnénk játszani. Próbáltuk kiküszöbölni azokat a hibákat melyeket láttunk az elmúlt hetekben, úgy gondoljuk hogy sikerült, reméljük a Siófok ellen ez már látszik – mondta Lengyel Roland asszisztensedző.

A csapat már szombaton elutazik, és Székesfehérváron tölti az éjszakát. A jövő hét végén a Magyar Kupa küzdelmek is megkezdődnek, a Nyíregyháza Nyírbátorban játszik 22-én 12 órától. Mivel a találkozót országos sportcsatorna is közvetíti, ezért került délre a kezdési időpont. A meccs pikantériáját az adja, hogy a bátoriakkal nagyon jó a viszonya a Szparinak, az NB-III-as csapat játékosai közül sokan a Spartacusnál nevelkedtek, vagy játszottak az együttesben.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Úszni jó - sporteszközöket kaptak a Sportcentrum legkisebb úszói

A Hiszek Benned program keretében 1 millió forint értékű eszköz segíti az edzéseket

Kosárlabda NB-II - Gyulán nyert a Sunshine NYIKSE

A junior csapat a felsőházba jutott

Bajnokok - Bakosi Péter és Zajácz Petra is aranyérmes az OB-n

A nyíregyházi magasugró 8. alkalommal végzett az élen

Címvédés - KUPAGYŐZTES A FATUM NYÍREGYHÁZA!!!

Játszmát sem veszítettek a mieink a döntőbenImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!