Link küldése Link küldése

Folytatódik a futball bajnokság - Siófokra látogat a Nyíregyháza Spartacus
2018.09.13.


 A csapat a jövő héten Magyar Kupa meccset vív Nyírbátorban.


A válogatott találkozói miatt az elmúlt hétvégén nem rendeztek fordulót a magyar bajnokságban. A Szpari szakmai stábja kihasználta az időt, és napi két-három edzést tartott a labdarúgóknak, illetve fizikai felmérésen vettek részt a játékosok. A napokban megérkeztek az eredmények.

- Jók az adatok, sokat fejlődtek a játékosok, ami azt mutatja, hogy az elmúlt három hónapban végzett munka eredményes volt, Daru Bence – aki egy sérülés után érkezett - vagy Rezes László állapota jelentősen javult, de igaz ez Végső Elődre és Kulcsár Hunorra is. A bajnoki szünet miatt a múlt héten komolyabb fizikai terhelést kaptak a játékosok. Pekár Lászlónak volt kisebb sérülése, de rá számíthatok, Tóth Ádám viszont sajnos komolyabb problémával küzd, rá hosszabb kihagyás vár - mondta Bozsik József vezetőedző.

Vasárnap már újabb bajnokit játszik a csapat a Siófok ellen. A két gárda 19. alkalommal találkozik egymással, tízszer az élvonalban, nyolcszor az NB-II-ben mérkőzött meg a két együttes. A Siófok nem kezdte jól az idényt, és a bajnoki szünet előtt edzőt váltottak.

- Egy masszívan védekező, jól kontrázó csapat a Siófok, igyekeztünk felkészülni a játékukból, de a saját futballunkat szeretnénk játszani. Próbáltuk kiküszöbölni azokat a hibákat melyeket láttunk az elmúlt hetekben, úgy gondoljuk hogy sikerült, reméljük a Siófok ellen ez már látszik – mondta Lengyel Roland asszisztensedző.

A csapat már szombaton elutazik, és Székesfehérváron tölti az éjszakát. A jövő hét végén a Magyar Kupa küzdelmek is megkezdődnek, a Nyíregyháza Nyírbátorban játszik 22-én 12 órától. Mivel a találkozót országos sportcsatorna is közvetíti, ezért került délre a kezdési időpont. A meccs pikantériáját az adja, hogy a bátoriakkal nagyon jó a viszonya a Szparinak, az NB-III-as csapat játékosai közül sokan a Spartacusnál nevelkedtek, vagy játszottak az együttesben.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Jeszi emlékverseny - a tragikusan elhunyt sportemberre emlékeztek

Amatőr tenisztornát rendeztek Nyíregyházán

Új eszközök sportolóknak - segíthetik a rehabilitációs munkát

Sporteszközöket ajándékozott a Hübner-H Kft. a Sportcentrumnak

Pár éve még mosolyogtunk azon, ha egy nő focizott...

Vannak akik több órát utaznak azért, hogy részt vehessenek az edzésen.

Ilyen nincs! Tarjányi István egy rossz székrögzítés miatt megsérült az EB-n

A kerekesszékes vívót egy olasz kórházba szállították.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!