Link küldése Link küldése

Félmilliós összdíjazás - rangos kispályás torna január végén Nyíregyházán!
2019.01.16.


 Félmillió forint lesz az összdíjazása annak a teremlabdarúgó tornának, melyet január végén rendeznek Nyíregyházán. A T-Forg Trans Kupán számos kiegészítő program is várja az érdeklődőket, keresik a leglelkesebb szurkolótábort, és pályára lép a parlamenti válogatott is.


 32 csapat, 500 000 Ft-os pénzdíj és igazi családi programok. Ez jellemzi az első T-Forg Trans Kupa teremlabdarúgó tornát. Négy megyéből, 12 településről érkeznek csapatok, hogy január 25-27 között megmérkőzzenek a Continental Arénában. Ezúttal is pályára lépnek olyan labdarúgók, akik korábban az élvonalban is futballoztak.

- Elég ha Igor Bogdanovic nevét említem, a Fáraó Bútor csapatával hét hónapja veretlenek a kispályás bajnokságban, de rajta kívül is sok jó játékos van a csapatokban, így színvonalas meccseket láthatnak a nézők – mondta Dajka László szervező.

A T-Forg Trans Kupán számos kiegészítő program is várja a nézőket. A belépés mindhárom nap ingyenes, de a szurkolók tombolát kapnak, mellyel értékes ajándékokat nyerhetnek. De lesz kézműves foglalkozás gyerekeknek és ékszerbemutató a hölgyeknek. A leglelkesebb szurkolótábor sem távozik üres kézzel.

- Keressük a leglelkesebb szurkolótábort, és a helyszínen döntjük majd el, hogy ki kapja az ajándékot, ami egy kosár kolbász lesz – mondta Pokrovenszki Gergely szervező.

A lebonyolító a Stopli Sportegyesület, a T-Forg Transnak pedig évek óta van kispályás csapata, ezért is döntöttek úgy, hogy támogatják egy torna rendezését.

- Megnyertük a Szuperkupát, és ekkor döntöttük el, hogy szervezünk egy kispályás tornát. Mint névadók, úgy ítéltük meg, hogy nem illő elindulni, ezért a T-Forg Trans most nem nevezett csapatot - mondta Molnár Imre főtámogató.

A T-Forg Trans Kupán több gálamérkőzést is rendeznek, a helyi közéleti emberek válogatottja pályára lép a parlamenti válogatott ellen, a vasárnapi döntő előtt pedig a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U11-es gárdája a Loki korosztályos csapatával találkozik.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Visszavágás - győzött Kassán a Nyíregyháza Spartacus női csapata

Már csak két hét a női labdarúgó bajnokság rajtjáig

Felkészülni, vigyázz - KUPADÖNTŐ!!!

Vasárnap a Békéscsabával találkozik a Fatum Nyíregyháza

Kosárlabda Hepp-kupa döntő - ezüstérmes a Nyíregyháza Blue Sharks!

Zsinórban harmadszor is érmet szereztek a kosarasok

Döntőben a kosarasok - legyőzte a Honvédot a Blue Sharks!

Szombaton az aranyért szállnak harcba a kosarasok

Irány Zalaegerszeg - a második helyezett otthonában játszik a Szpari

A hétközi edzőmeccs jól sikerült a Nyíregyháza Spartacusnál

Negyeddöntő - Nisikori ellen játszik a következő fordulóban Fucsovics Márton

A világranglista 20. helyezettjét verte a nyíregyházi teniszezőImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!