Link küldése Link küldése

Érdemes a vonatot választani
2018.08.14.


Augusztus 15-ig még megvásárolható a korlátlan utazást biztosító, 30 napos Vakáció-bérlet.


Idén is népszerűek a MÁV-START kedvezményes Vakáció-bérletei, a 30 napig érvényes változatot azonban már csak augusztus 15-ig, szerdáig lehet megvásárolni. Azok a diákok, akik élnek a felkínált lehetőséggel, korlátlanul utazhatnak a belföldi vonatokon. A 15 napos Vakáció-bérlet augusztus 31-ig vehető meg.

Az ünnepi hétvége programjaira – a fővárosi augusztus 20-i rendezvényekre, a Debreceni Virágkarneválra vagy az országban számos helyen meghirdetett tűzijátékokra – utazó érdeklődőknek, a fesztiválozóknak és a gólyatáborozó diákoknak is érdemes kihasználniuk a vasúttársaság Vakáció-bérletei által kínált lehetőségeket. De azok is jól járhatnak a kedvezményes bérletekkel, akik a sikeres felvételi és a szeptemberi iskolakezdés után sem szeretnének leállni a pörgéssel.

A korábbi évek kedvező tapasztalataiból kiindulva a vasúttársaság idén is meghirdette népszerű, korlátlan utazást biztosító Vakáció-bérleteit. A 30 napos változat még szerdáig (augusztus 15-ig) megvásárolható, s egészen szeptember 14-ig felhasználható. Nagy előnye, hogy érvényes diákigazolvánnyal korlátlan utazást biztosít másodosztályon a MÁV-START és a GYSEV teljes belföldi hálózatán, és még gyorsvonati pótjegyet sem kell váltani hozzá. (A többi feláras vonat esetében viszont – ilyen például az InterCity – a pót- és a helyjegyek megváltása alól nem ad mentességet.) A 30 napos Vakáció-bérlet 15 900 forintért kapható a vasúti személypénztárakban, de jegyértékesítő automatában, vagy interneten is meg lehet vásárolni. (A 9900 forintba kerülő, 15 napos Vakáció-bérletet augusztus 31-ig lehet megvenni, és szeptember 15-én, 24 óráig lehet felhasználni.)

Idén nyáron a különféle szezonális termékekből (Vakáció- és Balaton-bérlet, kerékpáros túrajegy stb.) eddig több mint 20 ezer fogyott. A Vakáció-bérlet 90 napos változatból 43, a 60 napos változatból 7 százalékkal többet értékesített a vasúttársaság a múlt év hasonló időszakához képest. A tapasztalatok szerint a nyári bérletekkel leginkább a Balatonhoz vonatoznak szívesen a fiatalok, de rajtuk kívül is sokan keresik fel „a magyar tengert”: június közepétől augusztus 8-ig például csaknem 1,1 millióan fordultak meg a Balatonnál vonattal, ami 6,5 százalékos növekedést jelent a tavalyi adatokhoz képest.

További részletek az alábbi oldalon találhatók.

MÁV Csoport

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Memóriafejlesztő tippek korhatár nélkül

Memóriánk a korral sajnos romlik, de nem mindegy, milyen tempóban.

Ezekkel a gyógynövényekkel megőrizhetjük az egészségünket az őszi hidegben

Az egyre hűvösebb, nyirkosabb őszi időjárás miatt sokan megfázunk.

Hogyan pörgessük fel az agyunkat az étkezéssel?

A következőkben azokról az élelmiszerekről ejtünk szót, amelyek hozzájárulnak agyunk turbózásához.

Ezzel a lenyűgöző portréval nyerték meg az Év természetfotósa versenyt

A holland győztes napokig a piszeorrú majmok közvetlen közelében élt, hogy elkészíthesse a képet.

A töklámpásfaragás magyar hagyományai

Az amerikai és angolszász eredetű halloweent egyre többen ünneplik hazánkban is.

Tényleg gyógyít az almaecet? Íme a tudományos eredmények

Katonák és sportolók is gyakran ittak ecettel kevert vizet frissítő gyanánt.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!