Link küldése Link küldése

Edzőterem után edzőmeccs - készül a rajtra a Fatum Nyíregyháza
2018.09.14.


 Megnyerte a Jászberényben rendezett felkészülési tornát a Fatum Nyíregyháza, a női röplabdások pedig már újabb edzőmeccsen lépnek pályára, ezúttal a Vasas ellen. Az eredmények jól alakultak, így a szakmai stáb optimistán várja a bajnoki rajtot.


Edzés, edzés, edzés. A Fatum Nyíregyháza játékosai a péntek reggelt a konditeremben kezdték, késő este pedig már a Vasas ellen játszanak újabb felkészülési mérkőzést. A csapat egy hete megnyerte a Jászberényben rendezett nemzetközi tornát, úgy, hogy a keretből voltak hiányzók betegség miatt. Mivel közeleg a bajnoki rajt, változik a játékosok terhelése.

- Sokkal nagyobb szerepet kap ahogy közeledünk a bajnokság rajtjához a taktikai rész, de egyelőre még párhuzamosan folynak az erőnléti és a labdás edzések. A héten komoly terhelést kaptak a játékosok, ebből veszünk vissza, hiszen fontos, hogy frissek legyenek a keret tagjai szeptember végére - mondta Hollósy László vezetőedző.

A játékosok teljesítményét folyamatosan mérik, és az eredmények azt mutatják, támadás hatékonyságban előre lépett a csapat. Oláh Levente statisztikus folyamatosan rögzíti az adatok, így pontosan tudja a szakmai stáb, kinek miben kell fejlődnie.

- Profi játékosokkal dolgozunk, a játékosok és a szakmai stáb is a statisztikai adatoknak köszönhetően látja, hogy mi az amiben javulni kell. Ez egyfajta iránymutatás az edzésekhez - mondta Oláh Levente statisztikus.

A csapat szeptember 28-án 17 órától a Continental Arénában szurkolói ankétot tart, hivatalosan itt mutatja be új játékosait a női röplabda együttes.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Jeszi emlékverseny - a tragikusan elhunyt sportemberre emlékeztek

Amatőr tenisztornát rendeztek Nyíregyházán

Új eszközök sportolóknak - segíthetik a rehabilitációs munkát

Sporteszközöket ajándékozott a Hübner-H Kft. a Sportcentrumnak

Pár éve még mosolyogtunk azon, ha egy nő focizott...

Vannak akik több órát utaznak azért, hogy részt vehessenek az edzésen.

Ilyen nincs! Tarjányi István egy rossz székrögzítés miatt megsérült az EB-n

A kerekesszékes vívót egy olasz kórházba szállították.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!