Link küldése Link küldése

Edzőterem után edzőmeccs - készül a rajtra a Fatum Nyíregyháza
2018.09.14.


 Megnyerte a Jászberényben rendezett felkészülési tornát a Fatum Nyíregyháza, a női röplabdások pedig már újabb edzőmeccsen lépnek pályára, ezúttal a Vasas ellen. Az eredmények jól alakultak, így a szakmai stáb optimistán várja a bajnoki rajtot.


Edzés, edzés, edzés. A Fatum Nyíregyháza játékosai a péntek reggelt a konditeremben kezdték, késő este pedig már a Vasas ellen játszanak újabb felkészülési mérkőzést. A csapat egy hete megnyerte a Jászberényben rendezett nemzetközi tornát, úgy, hogy a keretből voltak hiányzók betegség miatt. Mivel közeleg a bajnoki rajt, változik a játékosok terhelése.

- Sokkal nagyobb szerepet kap ahogy közeledünk a bajnokság rajtjához a taktikai rész, de egyelőre még párhuzamosan folynak az erőnléti és a labdás edzések. A héten komoly terhelést kaptak a játékosok, ebből veszünk vissza, hiszen fontos, hogy frissek legyenek a keret tagjai szeptember végére - mondta Hollósy László vezetőedző.

A játékosok teljesítményét folyamatosan mérik, és az eredmények azt mutatják, támadás hatékonyságban előre lépett a csapat. Oláh Levente statisztikus folyamatosan rögzíti az adatok, így pontosan tudja a szakmai stáb, kinek miben kell fejlődnie.

- Profi játékosokkal dolgozunk, a játékosok és a szakmai stáb is a statisztikai adatoknak köszönhetően látja, hogy mi az amiben javulni kell. Ez egyfajta iránymutatás az edzésekhez - mondta Oláh Levente statisztikus.

A csapat szeptember 28-án 17 órától a Continental Arénában szurkolói ankétot tart, hivatalosan itt mutatja be új játékosait a női röplabda együttes.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Úszni jó - sporteszközöket kaptak a Sportcentrum legkisebb úszói

A Hiszek Benned program keretében 1 millió forint értékű eszköz segíti az edzéseket

Kosárlabda NB-II - Gyulán nyert a Sunshine NYIKSE

A junior csapat a felsőházba jutott

Bajnokok - Bakosi Péter és Zajácz Petra is aranyérmes az OB-n

A nyíregyházi magasugró 8. alkalommal végzett az élen

Címvédés - KUPAGYŐZTES A FATUM NYÍREGYHÁZA!!!

Játszmát sem veszítettek a mieink a döntőbenImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!