Link küldése Link küldése

Edzőmeccsek után, streetball előtt a kosarasok - rövidesen bajnoki rajt
2018.09.12.


 Streetball fesztivált rendeznek a hétvégén Nyíregyházán. Folyamatosan érkeznek a nevezések az eseményre, melyen a Blue Sharks is bemutató meccset játszik. A férfi kosárlabda együttes ma a Vasas ellen játszik edzőmeccset.


 

Újabb felkészülési mérkőzéseket vívott a Nyíregyháza Blue Sharks, és bár a csapat ismét kikapott a szlovák első ligás Iglótól, az öt légióssal felálló ellenféllel szemben jó teljesítményt nyújtottak a játékosok. Szeptember végén már bajnokit játszik a férfi kosárlabda együttes, ezért ma a Vasas ellen idegenben ismét pályára lép. Több együttes is harcba száll a feljutásért, így izgalmas szezonra van kilátás.

- Úgy gondolom érdekes bajnokság elé nézünk. Néhány csapat komoly játékerőt képvisel, a MAFC, a Veszprém, az Oroszlány és mi is szeretnénk feljutni. Várom már a rajtot, bízom abban, hogy sikeresek leszünk – mondta Bus Iván játékos.

A Blue Sharks kosarai is ott lesznek szombaton a Kossuth téren, ahol Streetball fesztivált rendeznek. Nevezni online formában és személyesen is péntekig lehet, négy fős együtteseket várnak a szervezők. Számos kiegészítő program is várja az érdeklődőket.

- A játékok mellett dobóversenyeket is rendezünk, és jelen lesz a Blue Sharks színeiben a friss EB győztes Mokánszki Máté és edzője Lekli József is. A csapat egy kis bemutatót is tart - mondta Siska János a Nyíregyházi Sportcentrum szakágvezetője.

A Streetball Fesztivál győztesei az országos döntőbe jutnak. Különböző korosztályokban hirdetnek győztest, a finálét pedig Budapesten rendezik.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Úszni jó - sporteszközöket kaptak a Sportcentrum legkisebb úszói

A Hiszek Benned program keretében 1 millió forint értékű eszköz segíti az edzéseket

Kosárlabda NB-II - Gyulán nyert a Sunshine NYIKSE

A junior csapat a felsőházba jutott

Bajnokok - Bakosi Péter és Zajácz Petra is aranyérmes az OB-n

A nyíregyházi magasugró 8. alkalommal végzett az élen

Címvédés - KUPAGYŐZTES A FATUM NYÍREGYHÁZA!!!

Játszmát sem veszítettek a mieink a döntőbenImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!