Link küldése Link küldése

Edzésben a röplabdások
2017.08.08.Erőnléti edzések a Continental Arénában. A Fatum Nyíregyháza játékosai birtokba vehették a frissen kialakított konditermet, Darabos Balázs erőnléti edző pedig alaposan megdolgoztatja a hölgyeket.

- Nagyon sok munka vár ránk, alapvető hiányosságokat kell pótolnunk, amik sérüléshez vezethetnek. Ezeket korrigálnunk kell, és ebben van segítségem is. A női sportolóknál a térd és bokasérülések gyakoriak, ezeket szeretnénk megelőzi, így az erősítések mellett megtanítjuk őket arra, hogyan használják helyesen a testüket - mondta Darabos Balázs erőnléti edző.

A szakember korábban éveken keresztül dolgozott már együtt Horváth Andrással, így jól ismerik egymást. Szükség is lesz a jó kondícióra, az együttes ugyanis négy fronton is harcban lesz a következő idényben. Hazai bajnoki és kupameccsek mellett nemzetközi szinten is játszik a Nyíregyháza, a MEVZA-liga pedig már október elején elkezdődik.

- Nagyon sok mérkőzés vár majd ránk, ezért igyekeztünk úgy összeállítani a keretet, hogy lehessen folyamatosan változtatni, ne ugyanazok a játékosok kapjanak folyamatosan terhelést - mondta Horváth András vezetőedző.

A keretben több változás is volt a nyári szünetben. Kotormán Réka a Vasasból, Szabó Lili az utánpótlásból érkezett a felnőtt csapathoz. A klub megállapodott Tatjana Maticcal, aki az elmúlt két esztendőben a bajnok Békéscsaba ütője volt. Szintén szerződést kötött a Nyíregyháza a szerb center Sanja Kalicanin-al. Vacsi Evelin és Szombathelyi Szandra a nyári szünetben is edzésben maradt, ők a strandröplabda bajnokságban bejutottak a döntőbe.

- A bajnokságban értük el jó eredményeket, nyerni tudtunk Nyíregyházán és voltunk harmadikok is, de mi mindig úgy álltunk eddig rajthoz, hogy játszunk egy jót, aztán lesz ami lesz. Ennek ellenére természetesen nyerni szeretnénk a döntőben - mondta Vacsi Evelin játékos.

A strandröplabda döntőt a hétvégén rendezik a Lupa-szigeten.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Ezt a Jázmint nem Aladdin hozta - Kanadából igazolt centert a röplabda együttes

Újabb röplabdással kötött szerződést a Nyíregyháza

Strandfoci Sóstón - sport, lángos, buli, remek hangulat és parázs meccsek

Hetedik alkalommal küzdenek a csapatok a Fatum Property Kupáért

A válogatottságért küzdhetnek a Tigrisek - hatan kaptak meghívót a csapatból

Ezen a hétvégén lesz a magyar amerikaifutball válogatott try-outja

Érmek és egyéni csúcsok - Kecskeméten a Sportcentrum úszói

A Gyermek Bajnokságot rendezik a napokban az úszóknál

Július végén rajt - szurkolói ankétot tart a jövő héten a Szpari

A labdarúgó együttes a héten újabb két felkészülési találkozót játszik

Kanadai négyesütőt igazoltak a röplabdások - tovább erősített a Fatum

Daniella Brisebois legutóbb Finnországban játszottImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!