Link küldése Link küldése

Demonstráció Nyíregyházán – A túlóratörvény ellen szóltak, megállapodás született!
2019.01.22.


A túlóratörvény ellen közös akciót szervezett az ország több pontján, köztük városunkban is a Mi Hazánk Mozgalom és a Gumiipari Szakszervezeti Szövetség.


A szakszervezethez az országban 8 telephely és gyár tartozik, mintegy 13.000 dolgozót képviselnek (Continental, Michelin, Hankook, Bridgestone, Vibracoustic...)

A Mi Hazánk Mozgalom tagjaként Apáti István független országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott a Derkovits utcán. Kiemelte, az értelmes ellenállás jegyében szerveztek kedden demonstrációkat, ám Veszprém mellett Nyíregyházán is született megállapodás.

Szerencsére itt okafogyottá vált az előre meghirdetett félpályás útlezárás. Nyíregyházán a Mi Hazánk Mozgalom a Gumiipari Szakszervezeti Szövetséggel együttműködve egy sikeres megállapodáshoz segítette a tárgyaló feleket. Ennek jegyében kijelenthetjük, hogy Veszprémben és Nyíregyházán már egészen biztosan - ezekben az üzemekben - nem fogják alkalmazni azt a gyalázatos túlóratörvényt, amit a kétharmados többség tavaly év végén elfogadott.

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Ma lejár a felsőoktatási jelentkezések határideje

Ma éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre a E-felvételin kereszt

Marad a napos, száraz idő vasárnap is

Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!