Link küldése Link küldése


Csapatbajnoki cím


2017.09.13.


Megvédte csapatbajnoki címét a Nyíregyházi Sportcentrum – Debrecen közös együttese. Az atléták magabiztos teljesítménnyel végeztek idén is az élen. A sportolókat és edzőiket ma köszöntötték a Continental Arénában.


427 pont. Ennyit szerzett a Nyíregyházi Sportcentrum és a Debrecen közös atlétikai gárdája a csapatbajnokság döntőjében. Több mint harminc ponttal előzték meg a BHSE-t, és több mint százzal a harmadik helyezett UTE-MTK közös csapatát. A mieink ezzel megvédték címüket, mivel tavaly is az élen végeztek.

- Már az első nap után többen jöttek gratulálni a csapatvezetők közül, mert biztosak voltak a győzelmünkben. Szerencsére valóban sikerült – mondta Vas László vezetőedző.

A nyíregyházi atléták közül többen is jó eredményt értek el. Bakosi Péter nyerte a magasugrást, Szikszai Róbert súlylökésben és diszkoszvetésben is második lett, de Káplár János és Kerekes László is fontos pontokat szerzett. Osváth Krisztina több számban is dobogóra állhatott.

- Nagyon jó volt a duplázás, hogy a tavalyi év után most is győztünk. Egyéniben is olyan eredményeket értem el, mellyel elégedett vagyok - mondta Osváth Krisztina atléta.

Pál Robin sérülten állt rajthoz. A távolugróra hosszabb kihagyás vár egy porckorongsérv miatt, de a csapat érdekében vállalta az indulást.

-A Szupeliga volt nekem a fontos verseny, de a csapat miatt elindultam, bár a fájdalmaim miatt edzeni sem tudtam. Sikerült a pontokkal győzelemhez segíteni a csapatot, aminek örülök – mondta Pál Robin atléta.

A Sportcentrum most toborzót hirdet, várja azoknak a gyerekeknek a jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni az atlétikát.

Dankó László

« vissza

TOP24
Legfrissebb hírek videóval
Programajánló
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Közel a bravúrhoz

Szoros meccset játszott a Vasassal a Sunhine NYIKSE

Kényszerfeladóval a címvédő ellen

Egy csatát már a mérkőzés előtt elveszített a Fatum Nyíregyháza.

Mikulás nap a Sportcentrumnál

Rendhagyó dologgal szeretné zárni az évet a Nyíregyházi Sportcentrum.

Hosszabbításban nyertek a kenguruk

Nagy csatában győzött a Sportcentrum

Nemzetközi kispályás tornák

Teremben a kispályás focisták

Foci, hit, család

Nyíregyházán járt Gera Zoltán. A válogatott labdarúgó magánéletéről is beszélt

Ezt olvasta már?
X
Könyvtárban a gyerekek
A Szent Imre Katolikus Óvoda Méhecske és Katica csoportja egy vidám foglalkozáson vett részt.
Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Impresszum Írjon nekünk
© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!